Instagramroute Dendermonde

De eerste en meest verrassende stad in het lijstje is het Oost-Vlaamse Dendermonde. De gezinsvriendelijke Instagramroute van 7,2 kilometer laat je 25 Instaspots in de stad ontdekken, van kleurrijke muurschilderingen tot fotogenieke brugjes. Deel al je unieke beelden met de hashtag #Igdendermonde.

Instagramroute Knokke

Ook in Knokke-Heist wijzen sociale media je de weg. De Instagramroute van 7 kilometer laat je tal van verborgen parels in de stad ontdekken die je Instagramfeed zullen sieren. Op deze route steel je niet alleen zelf de show, maar doen ook je fotogenieke hapjes en drankjes dat. Vergeet je foto’s zeker niet te taggen met #myKH.

Smile Safari Instatour Brussel

In Brussel vind je niet alleen het Smile Safari-museum en walhalla voor dé perfecte Instagramfoto, maar ontdek je dankzij de Smile Safari Instatour ook de meest Instagrammable spots in het centrum van de stad. Deze wandelroute van 5 km brengt je langs opvallende streetart, kleurrijke gevels en gezellige winkels en bars.

© Toerisme Dendermonde
© Toerisme Knokke-Heist
© Smile Safari
Kortrijk Instagramroute

De Kortrijk Instagramroute laat je 5,5 kilometer lang de origineelste en fotogeniekste plekjes in de stad verkennen. Ontdek onbekende pleintjes, prachtige gevels en inspirerende streetart door de lens van je camera en deel je creaties met de hashtag #smileinkortrijk.

Instaroute #VANRSL in Roeselare

De volledige Instagrambelevingsroute die je liet kennismaken met alle gezellige shops en horeca-adresjes die zo kenmerkend zijn voor Roeselare kan je helaas niet langer doen, maar alle muurschilderingen en buiteninstallaties bleven gelukkig wél bewaard. En dat zijn er maar liefst tien. Ontdek ze allemaal op instaroutevanrsl.be.

En waarom maak je er niet meteen een weekendje van? Ontdek ook onze andere tips in deze fotogenieke steden:

– Proef van de leukste nieuwe culinaire adresjes in Knokke-Heist.

– Bewonder nog meer mooie muurschilderingen in Roeslare dankzij dit overzicht van streetart in de stad.

– Spendeer 24 uur in Brussel en het stijlvolle Thon Hotel City Centre.

Om al je fotogenieke creaties zo snel mogelijk te delen met de wereld wil je natuurlijk nog voldoende mobiele data overhouden. Dankzij de beste mesh router hoef je deze alvast nooit meer thuis te verspillen.

 

© Toerisme Kortrijk
© Toerisme Roeselare

Ontdek nog meer artikels over ...