Er zijn veel redenen om naar Thailand te gaan, maar de exclusieve hotels en de elegante gastronomie zijn voor ons bij june. toch de allerbelangrijkste. Het Aziatische land doet er alles aan om het land klaar te maken om straks weer gasten te ontvangen, van zodra dat kan en mag. In de tussentijd zitten wij niet stil bij june. Volgende week mag je een overzicht verwachten van een aantal van onze favoriete premium boetiekhotels in Thailand, én kun je deelnemen aan een kort lezersonderzoek, waarbij sowieso weer enkele prijzen te winnen zijn.

Maar vandaag lanceren we onze actie met een wel héél exclusieve wedstrijd. Chef Cathelijne Puyenbroek, bij wie het Thaise bloed door de aderen stroomt, komt bij je thuis koken. Wat zeggen we? Ze bereidt een heel menu voor je, met een cocktail, hapjes, een voorgerecht, verschillende hoofdgerechten en een nagerecht. Cathelijne legt tegelijk ook de basis uit om thuis Thais te koken én je krijgt alle recepten netjes op papier of digitaal mee. Als extra surprises krijg je een potje huisgemaakte currypasta én zorgt june. voor twee flessen aangepaste wijn om bij het diner te schenken.

Wat kun je winnen?
Een diner voor max. 5 personen bij je thuis, jezelf inbegrepen.

Wat heb je nodig in je keuken?
Minimaal een vierpitsfornuis (elektrisch, gas, inductie, enz.), een oven en eventueel een friteuse. En uiteraard een aparte plek om te kunnen tafelen, zodat alles coronaproof verloopt.

Wat moet je zelf nog voorzien?
Borden en bestek, eventueel brood, water en andere dranken.

Hoe neem je deel?
Eenvoudig! Volg ons op Instagram via deze link of Facebook via deze link, deel er de post over deze actie en tag er vier personen met wie je dit exclusieve diner wil meemaken.

Wanneer vindt het diner plaats?
Op een avond in november, de precieze datum spreek je rechtstreeks af met de chef.

Veel succes!

Meer informatie over reizen naar Thailand? Check vlug www.tourismthailand.org!

Ontdek nog meer artikels over ...