The Pine House B&B is het resultaat van het harde werk van Charlotte en haar gezin, die besloten deze typische rietgedekte woning uit de jaren ’50 te renoveren tot een wondermooi verblijf met een hedendaagse mix van gezelligheid en nostalgie. De rustige buurt in de groene Antwerpse gemeente Schoten maakt dit bijzondere adresje compleet. 

Het boetiekverblijf beschikt over twee kamers, de Moon Room en de Pine Room, elk met een eigen privébadkamer. Beiden zijn warm en huiselijk ingericht, en bevatten een mix van authentieke elementen, natuurlijke materialen en zachte aardetinten. Je overnacht hier dan ook helemaal in harmonie met de omgeving. Dankzij de warme, intieme sfeer voel je je er gast meteen thuis en begint je ontspanningsmoment van zodra je de B&B betreedt.

(Lees verder onder de foto’s.)

The Pine House
The Pine House

’s Ochtends geniet je bij The Pine House van een uitgebreid ontbijt in de gezellige lounge met uitzicht op de groene omgeving, of bij mooi weer op het uitnodigende terras. Je bent bovendien vrij om ook doorheen de dag gebruik te maken van de lounge en het terras om er te werken, een drankje te nuttigen, of simpelweg te ontspannen met een goed boek. De eigenaars hanteren in deze ruimtes een self-catering formule, waarbij je zelf naar hartenlust drankjes mag nemen en dit pas afrekent bij je check-out.

Met tal van mooie fiets- en wandelroutes en vier golfclubs in de buurt, is The Pine House ook de ideale uitvalsbasis voor een weekendje genieten in de natuur. Al zouden wij hier gerust een paar daagjes kunnen cocoonen.

Foto’s: © The Pine House B&B.

Kan jij de heerlijke dennengeur ook al ruiken? Ontdek alles over dit verborgen pareltje op de website van het verblijf. #stayjuned

The Pine House
The Pine House

Ontdek nog meer artikels over ...