Van zodra je binnentreedt bij Studio Penelope, waan je je in een nieuw universum van speelse luxe, funky meubels, ronde vormen en eclectische kleuren. Toch voel je je er meteen thuis, maar dan met de service van een viersterrenhotel. En dat is exact wat Iris en Vincent, de creatieve meesterbreinen achter Studio Penelope, wilden bereiken. Beiden gebeten door de design-microbe en de mooie dingen des leven besloten ze van hun unieke oase in Berchem hun eigen speeltuin te maken. Een plek waar ze al hun ideeën, passies en talenten de vrije loop kunnen laten. Alle kunstwerken en muurschilderingen zijn bovendien van Vincents hand, en geuite van zijn expertise als wandafwerker. Het resultaat: een luxueus, origineel hospitality concept waar geen enkele gast weet waar eerst kijken.

Het appartement van 90 vierkante meter is ideaal voor een onvergetelijk weekendje met twee, en is volledig uitgerust en van alle comfort voorzien. Zelfs een minibar, volledig gevuld met typisch Belgische snacks en drankjes, een verrassing goodie en zacht handdoeken en badjassen wachten je al op. Omdat Iris en Vincent je ook tijdens je verblijf zoveel mogelijk willen ontzorgen, bieden ze ook à-la-carte hotelservices aan. Van ontbijt tot dagelijkse poetsbeurten of basics die je misschien vergeten bent, aan jou de keuze hoe je je overnachting(en) bij Studio Penelope nóg aangenamer wil maken.

(Lees verder onder de foto’s.)

De eigenaars delen met plezier de leukste hotspots in de stad met hun gasten, al kan je hier gerust ook heerlijk cocoonen dankzij de lifestyleboeken, design bordspellen, vintage platenspeler, yogamat en Netflix die allemaal in de studio ter beschikking zijn. Zowel het Nachtegalenpark als tal van hippe eet- en drinkadresjes bevinden zich op wandelafstand, en met de tram sta je op minder dan een kwartier in hartje Antwerpen.

Wie na zijn verblijf bij Studio Penelope een stukje van dit designparadijs mee naar huis wil nemen, kan het prachtige meubilair ook meteen aanschaffen. Echte die hards kunnen ook gewoon een afspraak maken om de Studio Penelope-meubelcollectie en anderen bijzondere vondsten van Iris en Vincent te bewonderen en kopen.

Foto’s: © Studio Penelope.

Wil jij ook graag eens een nachtje in de wondere wereld van Studio Penelope doorbrengen? Check dan zeker de website voor alle nodige info. #stayjuned

Ontdek nog meer artikels over ...