In totaal beschikt Coucoo over vijf ecodomeinen, verspreid over heel Frankrijk en telkens met om ter uniekste cabins op prachtige locaties te midden van de natuur. Een drijvende luxe cabin op het meer of een avontuurlijke boomhut genesteld tussen de hoogste boomtoppen? De keuze is aan jou. Bovendien is zowel een romantische getaway met twee als een onvergetelijk uitje met het hele gezin hier mogelijk dankzij de brede waaier aan verblijfstypes op elk domein. Welke accommodatie je ook kiest, allemaal zijn ze voorzien van alle comfort, zij het op een duurzame manier, en bieden ze een echte oase van rust.

(Lees verder onder de foto’s.)

Coucoo Cabanes
Coucoo Cabanes

Ook nordic baden, kronkelende wandelpaden, duurzame spa’s en yoga maken allemaal deel uit van de unieke natuurbeleving bij Coucoo Cabanes. Respect voor het milieu en authenticiteit rijmen hier met lokale knowhow op honderden hectaren bossen en rustige wateren. Geen lift om de 25 hutten te bereiken, maar houten pontons of touwladders. Geen ontbijtbuffet of Netflix, maar een streekmand vol boerderijproducten en het schouwspel van wilde dieren die uit het bos opduiken.

Foto’s: © Coucoo Cabanes

Zin om dit stukje paradijs zelf te ontdekken? Ontdek dan alle unieke verblijven op de website van Coucoo Cabanes. #stayjuned

Coucoo Cabanes

Ontdek nog meer artikels over ...