Iedereen houdt van een weekje ontspannen weg, zonder zorgen. Door een vakantiebutler in te huren kan je dit gevoel perfect ervaren van thuis uit. Deze butlerservice zorgt ervoor dat je aan niets meer hoeft te denken behalve aan ontspannen, en dat in alle luxe van een vijfsterrenhotel.

Kristiaan Polgar van het bedrijf VIP & Butler Services uit Brugge zag onmiddellijk potentieel in dit nieuwe project door de coronacrisis. Hij vertelt dat het geen onbekend terrein is voor hem. ‘De bedden worden iedere dag opgemaakt, we verzorgen volledige menu’s en organiseren activiteiten, dat deden we vroeger ook met onze klanten op vakantie.’

Omdat iedereen tijdelijk verplicht thuisblijft, durven de spanningen weleens oplopen. Je eigen vakantiebutler zorgt ervoor dat de dagelijkse sleur en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon.  Het draait er allemaal om het vakantiegevoel naar de mensen thuis te brengen. Hiervoor is niks te veel gevraagd. Zoals Kristiaan Polgar zegt worden de bedden iedere ochtend opgemaakt en verzorgt de vakantiebutler het ontbijt, de lunch en het diner. In buffetvorm, of toch liever bediening aan tafel? Het is allemaal mogelijk. Je kan zelfs in deze tijden activiteiten organiseren zoals een barbecue, picknick en een fiets- of scootertocht. We horen je denken: maar wat dan met de coronamaatregelen?

Je kan helemaal tot rust komen met yoga of net een stevige workout plannen

Kristiaan Polgar verzekert iedereen dat de maatregelen die genomen werden ook strikt nageleefd worden. ‘Alle activiteiten zijn mogelijk om te organiseren, zolang dat de regering dit toelaat. Denk maar aan verschillende workshops, kinderopvang, excursies zoals fietstochtjes en zelfs volledige wellnessbehandelingen met alles erop en eraan.’ Je kan helemaal tot rust komen met yoga of net een stevige workout plannen als sportieve activiteit. Hiervoor wordt een eigen personal trainer ingeschakeld. Alles is bespreekbaar en het bedrijf houdt nauwlettend de actualiteit in de gaten om ervoor te zorgen dat alles wat ze aanbieden ook toegelaten werd door de Veiligheidsraad.

Hoe werkt het?
Om zelf het vakantiegevoel van thuis uit te ontdekken, huur je een vakantiebutler bij VIP & Butler Services. Ze werken met pakketten van urenbundels. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is het contactformulier invullen op hun site of je stuurt een mail naar info@vipbutlerservices.be.

Door Chloé Stouten.

Ontdek nog meer artikels over ...