De krokusvakantie komt nu wel heel dichtbij, zo dicht dat je hem bijna kunt proeven. Hoog tijd om jezelf te verwennen en je even los te koppelen van wat er gaande is. De huidige maatregelen beletten het ons om in grotere groepen te ontspannen. Op zich is dat geen probleem. We kunnen even hard genieten van quality time met het gezin, maar daardoor staan grotere vakantiewoningen wel leeg.

Beaujean Vacances heeft daar een oplossing voor gevonden. Haar aanbod bestaat uit XL vakantiewoningen die nu zijn aangepast op basis van de geldende maatregelen. Sommige kamers of verdiepingen zijn daardoor afgesloten. Zo toverden ze woningen om tot XS vakantiewoningen waar je met kleinere groepen kunt relaxen.

Wij zijn daar stiekem heel blij om, want de vakantiewoningen van Beaujean Vacances zijn niet zomaar vakantiewoningen. Neem je gedachten weg van een typisch moderne woning, maar beeld je een authentieke en karakteristieke woning in. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Van een monumentale vakwerkboerderij tot een nog functionerende watermolen. Je komt terecht op een gezellige locatie waar je in elke hoek wel iets bijzonders vindt.

Krokus
De reisorganisatie ontwikkelde een systeem dat kort op de bal kan spelen bij nieuwe wijzigingen om gasten sneller te helpen

Niet alleen de woningen zijn zo bijzonder, maar ook de omgeving. De Voerstreek heeft een adembenemende natuur. De verborgen groene parel laat je verdwalen in een heuvelachtige regio. Je kunt er uren wandelen zonder je te vervelen. Even lijkt het alsof de tijd stil staat.

Wandeltip die we je kunnen geven: de Bronnenwandeling. Het is een wandeling van 8,5 km die je de mooiste delen van de Voerstreek laat zien. Zij brengt jou langs de typische bronnen, machtige kastelen en prachtige bossen. De kans is groot dat je er ook een das tegenkomt. De streek is namelijk het mekka voor dassen. In 2012 werd de wandeling verkozen tot mooiste van Vlaanderen. Een reden meer om er naartoe te gaan.

Een vakantie boeken in deze periode kan een bepaalde onzekerheid met zich meebrengen. Soms kun je de bomen door het bos niet meer zien en weet je even niet meer wat mag en wat niet. Beaujean Vacances brengt daar verandering in en verleent een uitstekende service. De reisorganisatie ontwikkelde een systeem dat kort op de bal kan spelen bij nieuwe wijzigingen om gasten sneller te helpen. Als je inlogt op de website krijg je de geldende regels te zien waarbij rekening wordt gehouden met de locatie en samenstelling van het reisgezelschap. Zo krijg je direct een overzicht van de mogelijkheden van jouw reis.

Beaujean Vacances verwelkomt je met haar typische Limburgse gastvrijheid. Door de communicatie heen voel je de warmte van een Limburger. Ze helpen je bij de voorbereiding van je reis door je op voorhand een uitgebreid overzicht van activiteiten en bezienswaardigheden van de omgeving te bezorgen. Vanaf dag één kun je je volledig ontspannen en heb je maar uit te kiezen wat je wilt doen.

De Voerstreek en  Beaujean Vacances in het bijzonder geven je een uniek vakantiegevoel dat je zo verdient. Neem een kijkje op de website en kies je ideale vakantiewoning uit.

Door Jorien Conickx.

Krokus

Ontdek nog meer artikels over ...