Plopsa Hotel
Daar hoef je geen woelige waters te doorstaan op zoek naar een veilige plek om weg te dromen

Plopsa Hotel dompelt je volledig onder in de vrolijke magie van Studio 100 dankzij de 117 betoverende kamers. De suites prikkelen de fantasie waardoor het lijkt alsof je een echte Studio 100-held bent. Wij vroegen aan drie kinderen in welke kamer zij het liefste zouden overnachten en dit waren hun antwoorden.

Loes, een meisje van zeven jaar vond het een moeilijke keuze maar koos uiteindelijk voor de Luxe Suite van Maya de Bij. Net zoals Maya overnacht je precies in de vrijheid van een weide. De lange grassprieten groeien uit tot een stapelbed waar je zoet slaapt op een honinggraatkussen. De speelsheid van de inrichting zit in de kleinste details. Zelfs de lampen geven een kleurrijke invulling door zijn bloemige lusters.

Phoenix, een zesjarige jongen, was meteen overtuigd van de kamer in Mega Mindy-thema. Hij was vooral gefascineerd door de elektronische muur en apparaten waarmee opa Fonkel Mieke omtovert tot een echte heldin. In deze kamer slapen de kinderen in Bliep, de computer die Mieke verandert in Mega Mindy.

De Luxe Suite of scheve schuit van Piet Piraat kon Nora, een meisje van zeven jaar, enthousiast maken. Daar hoef je geen woelige waters te doorstaan op zoek naar een veilige plek om weg te dromen. De stapelbedden die eruitzien alsof je in een boot slaapt, hangen stevig vast waardoor je niet te maken krijgt met misselijkheid op zee.

Speciale aanbieding!
Elke kamer heeft alle elementen om je volledig uit te leven. Naast de rijke fantasie zorgen ze ook voor de nodige luxe. Zo word je verwend met een fles Plopsa Champagne, kun je in elke kamer ontspannen in een gezellige zithoek en zoveel meer. Knijp je er graag even tussenuit? Koop je tickets op deze website voor een korting bij je boeking.

Plopsa Hotel
Plopsa Hotel

Ontdek nog meer artikels over ...