Solliciteren naar deze droomjob
Ben jij 18+ en houd je van een lekker glaasje wijn? Dan kun ook jij solliciteren naar deze droomjob! Het enige wat je moet doen, is jouw voorliefde voor Rueda Verdejo op social media delen van 19 t/m 23 september. Een gesmaakte reel op Instagram, een opvallende Facebookpost, een cool TikTokdansje of een inspirerende blog? Alles kan!

Wat moet je doen?
Volg de Instagram pagina van @ruedawijnen. Plaats jouw inspirerende Rueda winefluencer content, tag @ruedawijnen en gebruik #TasteRueda.

Wat kun je winnen?
Als winnende Winefluencer ontvang je een pakket met genoeg Rueda om héél lang te blijven genieten én een salaris van € 5000,- .

Ben jij de opvolger van Rueda Winefluencers Elianne en Debbie?
Een Winefluencer is altijd online. Jij weet je volgers te inspireren met wijnzinnige content in tekst en beeld. Als Winefluencer ben je natuurlijk gek op witte wijn en dat mag iedereen weten! Zo maak jij je volgers blij met alles wat met verdejo te maken heeft.

Over Rueda wijnen
D.O. Rueda is een van de belangrijkste witte wijngebieden van Spanje, bekend van de verdejodruif (inderdaad, die van die heerlijk zomerse wijnen!). De wijngaarden in Rueda liggen op grote hoogte, namelijk zo’n 700 tot 850 meter boven de zeespiegel! Hier zweten de druiven in de brandende Spaanse zon, en ’s nachts bibberen ze van de kou. En juist op dát moment worden ze geoogst – zo blijft die knapperige frisheid namelijk behouden!
Meer info vind je via deze link!

Rueda
Rueda
Rueda

Ontdek nog meer artikels over ...