In samenwerking met Visit Mechelen geven we een weekendje weg in deze bruisende stad

Een stad met een verleden zo rijk als Mechelen is uniek op zijn eigen manier. Met deze geschiedenis kennismaken via evenementen, gegidste wandelingen en het Prikkelpakket: ideaal.

Wat geven we nu precies weg? In samenwerking met Visit Mechelen geven we een weekendje weg in deze bruisende stad. Een overnachting in een charmant hotel, enkele leuke suggesties en een Prikkelpakket worden voorzien. Kortom: alles erop en eraan voor een Bourgondisch weekendje Mechelen.

Kruip zelf eens achter de camera.
Dit weekendje legt de winnaar zelf vast aan de hand van verschillende videofragmenten. Deze monteren wij later tot een visuele herinnering aan het weekend, maar eveneens aan het Bourgondisch verleden van Mechelen.

Wedstrijdvraag:
De Gouden Carolus is alom gekend als Mechels bier, maar welk bier is nu het echte Mechelse stadsbier?

  1. De Kievit
  2. De Bosuil
  3. De Maneblusser

Hoe deelnemen?
Weet je het juiste antwoord? Je vindt het alvast in het filmpje op deze pagina. Stuur ons een mailtje met het volgens jou correcte antwoord op hey@june.be en wie weet spendeer jij binnenkort een weekendje in het Bourgondisch Mechelen met alles erop en eraan.

De winnaars!
Het juiste antwoord van deze prijsvraag was antwoord 3. De Maneblusser. Proficiat, Babette Gommeren. Jij mag een weekendje met je +1 naar Mechelen.
Het juiste antwoord op onze Corsendonk-wedstrijd was C. Kasterlee. De winnaar is Katrien Vandorpe.
Alle winnaars worden/werden persoonlijk op 17 augustus verwittigd.

 

© Liske Vercauteren