Corsendonk Hooge Heyde is afgelopen maart geopend na een totaal renovatie. Het hotel werd helemaal getransformeerd tot boutique hotel. Het beschikt over een tuin, terras en een bar. Elke ochtend kun je er genieten van een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet. Ook het restaurant serveert lekkere lokale gerechten.

Elke eerste zondag van de maand kun je ook genieten van een zeer lekkere en uitgebreide brunch.

Corsendonk Hooge Heyde is gelegen op de Kempische Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. Deze omgeving is door zijn bosrijk gebied ideaal om te wandelen en voor mooie fietstochten. Er zijn vele bewegwijzerde wandelingen en aangelegde mountainbikeroutes.

Het pretpark Bobbejaanland is op wandelafstand gelegen en in de buurt kun je ook gaan kajakken op de Nete. Een leuk dagje uit is gegarandeerd!

Wat kun je winnen?

Wat kun je winnen?

Een volledig verzorgd weekend incl. overnachting van zaterdag op zondag, welkomstdrankje, gastronomisch 3-gangen diner voor 2 op zaterdagavond en een uitgebreid ontbijtbuffet op zondagochtend.

Niet gewonnen? Vermeld bij je reservatie dan de code HHFREE1 en krijg een gratis welkomstdrankje! Boeken kan via deze link!

Meer info? corsendonkhotels.com

Wat moet je doen?

Wat moet je doen?

Stuur ons een mail via deze link en vertel ons in welke gemeente het hotel is gelegen. Er zijn drie mogelijkheden:
A. Herentals
B. Meerhout
C. Kasterlee

De winnaar wordt persoonlijk verwittigd en bekendgemaakt via onze newsletter en social media.

Ontdek nog meer artikels over ...