Skylines
Het allereerste product van City Shapes was de houten skyline. Het begon allemaal met de skyline van Rotterdam, de stad waar het idee voor City Shapes ontstaan is, maar inmiddels is vrijwel elke Belgische stad of wereldstad te vinden. Van de skyline van Antwerpen en Brussel tot de skyline van New York, Londen en Sydney. De skylines zijn verkrijgbaar in 4 formaten en materialen.

Houten Wereldkaart
Al gauw na de skylines introduceerde City Shapes de houten wereldkaart. Zelf zijn de ontwerpers fervente reizigers, en zo ontstond het idee om een wereldkaart uit hout te ontwikkelen. De wereldkaart is gedetailleerd en maar liefst 10 mm dik. Met keuze uit verschillende houtsoorten waaronder noten, eiken en bamboe past de wereldkaart in elk interieur. Montage is een fluitje van een cent met het magnetische ophangsysteem, waarbij de wereldkaart een kleine cm van de muur hangt.

Houten Wanddecoratie
Naast de skylines en wereldkaarten biedt City Shapes oa ook houten stadskaarten, kerstballen en iconische gebouwen! Staat je favoriete stad of dorp er niet tussen of wil je een aanpassing aan een van de producten doen? Stuur gerust een mail naar info@cityshapes.nl! Naast het standaard assortiment is het ook mogelijk een eigen idee of ontwerp aan te leveren.

(lees verder onder de foto’s)

City Shapes
© EG Photography
© EG Photography
© EG Photography

WIN EEN HOUTEN WERELDKAART VAN 160 CM (materiaal naar keuze, muv palisander)

Deze wedstrijd verloopt volledig via Instagram en Facebook. Je vindt er vanaf vrijdag 28 juli 11u. alle details om mee te kunnen spelen.

Ontdek nog meer artikels over ...