Onze redactie huist bijvoorbeeld op de co-workingplek Craft Industries, waar een aantal kleine bedrijven in de creatieve sector aan de slag zijn. Het gaat daarbij steeds om moderne ambachten: bookdesign, erfgoed- en kleurenonderzoek, branding, coaching, glas-in-lood, yoga. En onze kleine redactie natuurlijk. Altijd welkom als je zin hebt om even met onze kleurrijke bende kennis te komen maken!

Nee, geen Black Friday bij june. Wel een Local Friday. We ondersteunen vandaag en dit weekend graag Tineke Wancour van Olha, een kunstenares die niet alleen zelf keramiek maakt, maar ook wondermooie hebbedingen uit Portugal importeert. Die worden stuk voor stuk met liefde en passie gemaakt door lokale artiesten. Neem even een kijkje op haar website voor kerstboominspiratie!

We geven graag twee setjes ‘tigela’ weg, in blauw en groen. Elk setje bestaat uit drie kleine schaaltjes en één groot schaaltje. Bijzonder decoratief voor de feesttafel! En Tineke voegt er zelf nog graag een schattig peper- en zoutstelletje aan toe. In totaal dus drie prachtige prijzen, ter ere van de lokale handel en ambacht.

Wat moet je doen om één van deze prijzen te winnen?
Eenvoudig. Surf naar de site van Tineke en zoek er het antwoord op de volgende vraag: Wat is de naam van het gamma ambachtelijke flessenstopsels die ter ere van de Portugese wijnplukkers werden gecreëerd? Stuur het antwoord via mail naar hey@june.be. Veel succes!

Ontdek nog meer artikels over ...