Vorig jaar, op 21 juni 2018, werd het online magazine june. boven de doopvont gehouden. june. bestond daarvoor al als blog, maar in 2018 beslisten we voluit professioneel te gaan, columns en interviews te brengen naast reisverhalen en culinaire hotspots.

We vinden dat we dat moeten vieren. En dat doen we door en voor jullie. We deden het al voor jullie, vorige maand. Toen lanceerden we onze grote ‘Come sail with us’ wedstrijd. Twintig lezers konden een bezoek winnen aan het cruiseschip Celebrity Reflection, dat op 25 juni aanmeert in Zeebrugge. Mét lunch. Onderaan vind je de winnaars van die exclusieve ochtend en middag.

Maar ook deze maand doen we iets speciaals. We schenken een cadeaubon van TUI fly weg voor maar liefst 250 euro. Daar kun je met z’n tweetjes al een hele mooie vlucht voor boeken deze zomer of dit najaar.

Wat moet je doen?
Eenvoudig. Stuur ons een mailtje met verjaardagswensen. Het adres is nog steeds hey@june.be. De origineelste verjaardagswens mag van ons op reis. Wees creatief. Een leuk tekstje, een foto, een filmpje. Alles is welkom. De leukste wensen worden bovendien ook nog eens verzameld op onze social media. Het moet wel voor 30 juni.

Dit zijn de 9×2 winnaars (+ 2 mensen van june.) van onze Celebrity Reflection-wedstrijd. Zij mogen met ons mee op bezoek en aan tafel aan boord van dit schitterende cruiseschip.
– Johan De Moor
– Andy Assez
– Elise De Waele
– Koen De Jonghe
– Dominique Delporte-Clement
– Reinelde De Boeck
– Lis Cuyt
– Isabel Heynssens
– Petra De Fré

Proficiat en welkom aan boord!

Ontdek nog meer artikels over ...