Op 21 juni bestaat june. als online magazine precies één jaar. Hé, natuurlijk delen we onze verjaardag maar wat graag met onze lezers. Vier dagen later, op dinsdag 25 juni, nodigen we heel graag 10×2 lezers uit voor een VIP-scheepsbezoek aan het cruiseschip Celebrity Reflection, dat dan aanmeert in Zeebrugge.

De Celebrity Reflection is het vijfde schip uit de Solstice-reeks van rederij Celebrity. Het werd in 2012 in de vaart gebracht en kan meer dan 3.600 passagiers herbergen.

In juni vaart het gedurende 13 dagen van Dublin naar Amsterdam en op de voorlaatste dag van deze cruise, op dinsdag 25 juni met andere woorden, is de haven van Zeebrugge aan de beurt.

Dit is het programma:
09u30: Afspraak cruiseterminal
09u45: Transfer naar het schip
10u00: Inscheping en rondleiding
12u00: Lunch Oceanview Café
13u00: Ontscheping

Wat moet je doen?
Stuur als de bliksem een mail naar hey@june.be en vertel in max. vijf lijnen waarom je dolgraag wil deelnemen aan dit VIP-bezoek. Trouwe lezers worden beloond, 5×2 winnaars worden gekozen uit de lijst met wie ingeschreven is op de newsletter. Alle anderen krijgen meteen daarna hun kans, en ook hier worden 10 gelukkige winnaars uitgeloot.

Opgelet!
– Wij moeten ten laatste twee weken voor het event alle definitieve namen met de gegevens van de identiteitskaart doorgeven aan de rederij en de grenspolitie. Daarna kunnen wij helaas géén vervangingen meer doorvoeren, enkel nog annuleringen.
– De rederij kondigt strenge controles aan. Gasten waarvoor niet alle vereiste gegevens correct werden doorgegeven of die niet in het bezit zijn van de id-kaart of de reispas waarmee ze geregistreerd staan, zullen niet kunnen inschepen. Gelieve bij de inschrijving ook nauwkeurig de vervaldag van de documenten na te kijken. Let op: de rederij laat op de ship visits geen bezoekers onder de 18 jaar toe.