De Summer Eatery van het Brugse restaurant L.E.S.S. (onderdeel van de Hertog Jan Restaurant Group) is niet zomaar een pop-up restaurant. Het vindt plaats op de iconische locatie van Hertog Jan in Zedelgem, waar destijds drie michelinsterren werden verzameld. Voor de gelegenheid worden restaurant en tuin aangekleed met heuse Ibiza-vibes, floral art, en elke avond een DJ die het diner begeleidt en voor zomerse vibes zorgt. Het team van chef Ruige Vermeire heeft een zevengangenlunch en -diner voorbereid, met de gekende kosmopolitische smaken en enkele bijzondere verrassingen.

WIN een L.E.S.S. Summer Eatery Experience voor 2 personen!

Wat moet je doen?
Eenvoudig. Deze wedstrijd verloopt via onze @junetravel Instagrampagina. Klik op de link en volg de instructies onder de foto.
Geen Instagram? Dan kan het ook via onze june. Facebookpagina. Volg ook daar de instructies onder de foto.
De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 1 juli, waarna de computer een random winnaar kiest. Vervolgens zullen wij u vragen met het restaurant een geschikte datum af te spreken. Over de wedstrijd wordt verder geen correspondentie gevoerd.

Geen geluk maar toch een plekje op de Summer Eatery?
Geen nood, er zijn nog steeds enkele tafeltjes vrij! Check de beschikbaarheid via deze link voor de lunch en deze link voor het diner.

Summer Eatery

Ontdek nog meer artikels over ...