In dit achttiende-eeuwse herenhuis is elke overnachting een onvergetelijke ervaring. Met veel oog voor detail werd de authenticiteit van het pand bewaard bij de stijlvolle renovatie, en toch vertellen alle acht kamers en suites een eigen, origineel verhaal. Hier dompel je je onder in een wereld van smaakvolle decoratie, kunst en curiosa, eeuwenoude plafonds en romantische patio’s.

De drie gezellige Superior Ganda Rooms bevinden zich op het gelijkvloers, waardoor één kamer uitkomt op de idyllische patio. Wil je graag ontwaken in deze bijzondere setting? Vermeld dit dan zeker bij je boeking. Op de eerste verdieping vind je de twee Deluxe Ganda Rooms, een tikkeltje groter dan de superior kamers, en verspreid over beide verdiepingen ook nog drie Ganda Suites. In de twee bovenste suites slaap je onder het indrukwekkende eeuwenoude houten gebinte en kan je met grotere gezinnen of groepen verblijven aangezien deze met elkaar kunnen communiceren. Alle suites hebben toegang tot het ruimte panoramisch terras met zicht op de Sint-Baafskathedraal.

(Lees verder onder de foto’s.)

Ganda Rooms & Suites
Ganda Rooms & Suites
Ganda Rooms & Suites

Iedere ochtend kan je bij Ganda Rooms & Suites je dag starten met een heerlijk ontbijt in het salon, aan de gezellig lange gastentafel, of op een van de terrasjes. In datzelfde salon geniet je bovendien gedurende je hele verblijf van koffie of thee, en kan je ’s avonds ontspannen met een glas wijn, Belgisch bier of aperitief rond het haardvuur.

Alle kunst en decoratie van het verblijf werd met zorg uitgezocht en gekozen met oog voor detail en esthetiek, en een voorliefde voor kleur en originaliteit. Op zoek naar een leuk object voor je eigen interieur? Ook daarvoor kan je bij deze creatieve B&B terecht.

Foto’s: © Ganda Rooms & Suites.

Meer weten over Ganda Rooms & Suites? Check dan zeker de website van dit charmante adresje. #stayjuned

Ganda Rooms & Suites

Ontdek nog meer artikels over ...