Het viersterren Waer Waters Hotel is een elegant en uniek hotel dat staat voor het ultieme escapisme, een oase van evenwicht en rust te midden van het Pajottenland. Luxueuze, rustgevende kamers worden er gecombineerd met uitzonderlijke gastvrijheid.

Een overnachting bij het Waer Waters Hotel is een ervaring die al je zintuigen prikkelt dankzij het smaakvolle design van de kamers met hoogwaardige materialen, gecombineerd met een minimalistisch karakter en Scandinavische knipoog. Of je nu voor de Standaard kamer, Deluxe kamer, Suite of Presidential Suite kiest, allemaal zijn ze tot in de puntjes verzorgd en in elke luxueuze badkamer kan je jezelf verwennen met heerlijk geurende Atelier Rebul producten.

(Lees verder onder de foto’s.)

Waer Waters
Waer Waters

Elke ochtend word je er verwend met een royaal ontbijtbuffet, waarna je kan genieten van een deugddoend spadagje. Het wellnesscomplex bestaat uit 3 zones: Unite, Zen, en Re-energize, die elk de perfecte synergie van verschillende sauna’s, baden en rustplaatsen bieden. Elke zone beschikt bovendien ook over een indrukwekkend openlucht gedeelte. Daarnaast kan je deelnemen aan een uitgebreid belevingsprogramma met opgiet-, scrub- en meditatiesessies in de thermen, of een van de vele lichaamsbehandelingen.

’s Avonds kan je je ontspanningsweekend compleet maken en ook je smaakpapillen verwennen met een gezellig etentje bij Brasserie Rodenberg, maar ook in de wellnesszones zelf vind je drie eetgelegenheden waar je kan smullen in je badjas, gaande van een tapas- en cocktailbar tot een buffetrestaurant. Om dit alles te combineren biedt het Waer Waters Hotel ook verschillende arrangementen aan, die je kan ontdekken op de website.

Foto’s: © Waer Waters.

Nog meer dan ooit zin in een weekendje zen? Dompel jezelf alvast onder in dit mooie adresje op waerwaters.com. #stayjuned

Waer Waters

Ontdek nog meer artikels over ...