De huizen van theAddresses staan op verschillende locaties en kennen elk hun eigen verhaal waarbij er niet wordt ingehouden op luxe. Portugese architectenbureaus toverden herderswoningen en vismagazijnen om tot stijlvolle vakantiewoningen. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en er is altijd een grote buitenruimte of tuin met zwembad zodat je ook ter plaatse van de Algarve kunt genieten.

Het eerste huis van theAddresses, Casa Um, vind je op het rustige platteland. Je vertoeft hier in een ontspannen interieur tussen de sinaasappelboomgaarden. Een kalm gevoel overspoelt je door de afzondering van de drukte terwijl je wel nog op de perfecte stek bent om van de pittoreske omgeving, schilderachtige dorpen en een prachtige kustlijn te genieten. In de ochtend nodigt een intieme patio je uit om te genieten van de eerste zonnestralen. Als je daar ontbijt, verdwijnt ongetwijfeld elk stukje ochtendhumeur. In de avond moet je hogerop het terrein zijn. Daar staat een tafel met zicht op de Atlantische Oceaan. Wanneer de zon ondergaat en jij er zit met een verfrissend aperitief, vergeet je even de tijd terwijl je het idyllische uitzicht liefhebt.

Ook in de drukker gelegen locaties zoals de grootste vissershaven van de Algarve zorgen de huizen van theAddresses toch voor een ontspannen en afgezonderd gevoel. Casa Dois is de place to be voor iedereen die zijn hart verliest bij verrukkelijke seafood. Deze vakantiewoning is doordrenkt van zijn visrijke geschiedenis. Net zoals Casa Um heeft zij alle elementen om heerlijk te genieten. De patio bestaat uit een groene oase met een verfrissend zwembad en het dakterras geeft je een panoramisch zicht boven Olhão.

theaddresses
theaddresses
Zo is de wijnkast altijd gevuld met de lekkerste wijnen van Portugal

Wat de vakantiewoningen zo speciaal maken is de service die ermee gepaard gaat. In je privé guesthouse smul je toch nog van een service die je bij een hotel vindt en theAddresses zorgt zelfs voor net dat tikkeltje meer. De conciërgeservice helpt je met het regelen van privévervoer, restaurantreserveringen, tips voor culturele bezoeken, reservaties voor avontuurlijke boottochten naar een onbewoond eiland en zoveel meer. Alles wat je maar wenst kan door theAddresses geregeld worden. In een aantrekkelijk magazine krijg je ook nog eens de beste vakantietips mee die je de mooiste plaatsen in de omgeving aanraadt.

De vakantiewoning zelf zit ook boordevol verwennerij. Zo is de wijnkast altijd gevuld met de lekkerste wijnen van Portugal. Overal vind je kwalitatieve, duurzame en lokale producten waar je gebruik van kunt maken en die je zelfs mee naar huis kunt nemen. Zo geniet je thuis ook nog van een stukje vakantie uit Portugal.

De volledige ervaring van theAddresses zorgt voor een luxueuze vakantie waar je met opgeladen batterijen terugkeert naar huis. Alle elementen zijn aanwezig om je volledig te laten onderdompelen in pure verwennerij. Je verblijf heeft alles wat je nodig hebt en raadt enkel het beste van het beste aan. Zo mis je geen enkele must do in de Algarve.

Info en boekingen via deze link.

Door Jorien Conickx.

theaddresses

Ontdek nog meer artikels over ...