‘De kunst van eenvoud’, dat is de meer dan geslaagde slogan van het bijzondere luxehotel Forestis Dolomites. Deze prachtige minimalistische accommodatie laat de majestueuze dolomieten meer dan ooit tot hun recht komen. De setting van het geheel is sereen terwijl het toch luxe ademt, waardoor natuur en architectuur hier perfect in balans zijn.

(Lees verder onder de foto’s.)

 

Forestis
Forestis
Forestis
Forestis

Zowel het interieur als exterieur van het hotel bestaat uit steen, glas en hout en gaat prachtig op in het landschap. Het design maakt optimaal gebruik van de locatie; elke kamer baadt in natuurlijk licht dankzij de ramen die uitzicht bieden op de ongerepte natuur. Van het penthouse tot de suites en zelfs de standaardkamers, in elk heerlijk zacht bed droom je weg met de imposante Dolomieten op de achtergrond.

Culinair genieten doe je in het gastronomische slow-food restaurant, ontspannen in de elegante wellness en de actieveling in jezelf bovenhalen dankzij de ski-to-door ligging. Wat je ook verkiest, hier blijf je steeds verbonden met de adembenemende omgeving.

Foto’s: © Forestis Dolomites

Droom jij ook van een verblijf bij dit unieke hotel? Wil je elke ochtend ontwaken met een onbetaalbaar panorama op de Dolomieten? Check dan zeker forestis.it voor alle info en beschikbaarheden.

Forestis
Forestis
Forestis

Ontdek nog meer artikels over ...