Ergens tussen groen, stad en strand vind je Les Cabanes d’Ostende, waar een luie middag met een boek op het terras wordt opgevrolijkt door het fluiten van vogels en je zalige avonden beleeft rond het verrassend schattige kacheltje. Bij dit nieuwe hotelconcept in de Oostendse deelgemeente Mariakerke, uniek voor de Belgische kust, staat beleving voorop.

Bij Les Cabanes d’Ostende logeer je in een van de prachtige cabins te midden van de natuur, maar wel met elke vorm van luxe die je je kan bedenken: van Auping-bedden en Netflix op groot scherm tot koken met Le Creuset. Geen sprake van back-to-basic dus hier. Je vindt er zowel romantische cabins voor twee als heuse family cabins waar je onvergetelijke momenten beleeft met het hele gezin. In de Pixie Cabin kan je zelfs het hele jaar door in je eigen hottub dobberen.

(Lees verder onder de foto’s.)

In de Honesty Shop van het domein vind je ook allerhande streekproducten om de kleine honger te stillen. Je kan er ook zelf hout klieven, eitjes rapen uit het XXL Kippenhok en kruiden plukken voor in je gintonic of lekker warme thee. Zin om Oostende zelf wat meer te verkennen? Dan kan je steeds gebruikmaken van de bakfietsen die ter beschikking staan van alle gasten. Het strand van Oostende bevindt zich namelijk op amper 500 meter en het stadscentrum op nog geen twee kilometer.

Foto’s: © Lucid I Les Cabanes d’Ostende.

Zin om hier zelf eens gezellig te cocoonen? Check dan zeker de website van dit verborgen pareltje voor alle info en boekingen! #stayjuned

Ontdek nog meer artikels over ...