Helemaal zonder zorgen aan boord van een quasi privé yacht? Langs de prachtige kusten en baaien van Kroatië? All Ways stelt in 2020 de ronduit luxueuze M/Y Adriatic ter beschikking, een authentiek yacht met maar 18 kajuiten. Dat zorgt voor een exclusieve, intieme beleving op een modern en elegant schip.
Kroatië staat natuurlijk in de eerste plaats voor natuur. Denk aan de prachtige kusten met het kristalheldere blauwe zeewater, en de talloze mooie eilanden in de Adriatische Zee. Dit land vormt ook de overgang van Midden-Europa naar de Middellandse Zee en is daardoor een mozaïek van Latijnse en Slavische culturen en invloeden. Zowel de Kelten, de Grieken, Romeinen, Venetianen, Ottomanen, Fransen en de Oostenrijkers hebben hier hun sporen nagelaten.

Alle excursies zijn begrepen in de prijs!

Je kunt Kroatië in 2020 vanop het water bewonderen aan boord van het charmante yacht M/Y Adriatic All Ways, en aanmeren aan de vele ‘Parels van de Adriatische zee’. Op korte tijd ga je van de zee naar de bergen en van de steile fjorden tot de stranden op de vele paradijselijke eilanden. Tijdens deze ontspannen cruise kun je in alle rust en vrijheid kiezen voor een wandeling langs de stadsomwallingen van Dubrovnik, je laten bekoren door de prachtige Baai van Kotor of genieten bij zonsondergang vanop het dek van je gezellige schip. Bezoek de vele paleizen en kloosters, neem een duik in het azuurblauwe water of flaneer door de met marmer geplaveide straatjes in Split. De keuze is aan jou!

De troeven van deze cruise!
– Je ontdekt de eilanden Korcula, Krk en Rab.
– Je reist aan boord van een modern en intiem yacht met onvergelijkbare charme, perfect voor een cruise in de Adriatische Zee.
– Alle excursies zijn begrepen in de prijs!
– 10 aanleghavens in één cruise met bezoek aan Mostar in Bosnië-Herzegovina, een dag in Montenegro en het varen op de Neretva.

Afvaarten
April tot september 2020. 10 dagen/9 nachten. Vanaf € 2.830 per persoon, vluchten inbegrepen.

Meer info en reserveren?
Bekijk het volledige programma en het dekplan via deze link. Daar vind je ook alle andere inlichtingen.

Ontdek nog meer artikels over ...