Je droomt ervan om oudejaarsavond te vieren op de Donau met zicht op de prachtige verlichte monumenten van Boedapest? Stap dan aan boord van de luxueuze M/S Amadeus Queen voor een onvergetelijke cruise die niet alleen romantische zielen zal verrukken maar ook alle kunst- en geschiedenisliefhebbers. Vaar doorheen Duitsland, Oostenrijk, Slovakije en Hongarije en ontdek het rijke erfgoed langs de oevers van de Donau.
Denk aan de wals van Strauss met de keizerlijke en weelderige stad Wenen. De Hofburg, de opera of het paleis Schönbrunn dat nog steeds de pracht en praal van de Habsburgers uitstraalt. De charmante Slovaakse hoofdstad Bratislava. En natuurlijk de parel van de Donau, Boedapest! Kom samen met het All Waysteam de uitzonderlijke sfeer beleven van de eindejaarsfeesten, zowel op het schip als in de steden die je zult bezoeken.

Het schip: de M/S Amadeus Queen, een prachtig 5* luxe riviercruiseschip

Programma
Dag 1 Brussel – München – Passau (Rechtstreekse vluchten Brussel – München)
Dag 2 Wenen
Dag 3 Boedapest met show en dansfeest!
Dag 4 Boedapest
Dag 5 Bratislava
Dag 6 Stift Melk (Oostenrijk)
Dag 7 Passau – München – Brussel

Praktisch
Het schip: de M/S Amadeus Queen, een prachtig 5* luxe riviercruiseschip van de Oostenrijkse rederij Lüftner-cruises, pas in de vaart sinds 2018. Dit is een drijvend luxehotel.

Vertrek
29 december 2019 tot en met 4 januari 2020

Prijzen
Vanaf € 1.490 per persoon in een kajuit met dubbele bezetting.

Inbegrepen
Vluchten, transfers, cruise in de gekozen kajuit, volpension met wijn bij het diner, water, thee en koffie bij alle maaltijden, excursies Wenen, Boedapest en Bratislava met hoofdtelefoon, welkomstcocktail en –diner, Captain’s Dinner, nieuwjaarsdiner, muzikale animatie, tweetalige (Nl/F) cruise directeur aan boord, bagagedragers, haventaksen en luchthaventaksen zoals op heden bekend, BTW.

Niet inbegrepen
Extra excursies naar keuze, niet vermelde dranken, servicekosten aan boord (€6 pppd), servicekosten voor chauffeurs en plaatselijke gids (naar eigen appreciatie), reisverzekering.

Hoe reserveren?
Rechtstreeks bij All Ways Cruises. Alle info vind je via deze link.

Ontdek nog meer artikels over ...