Op een boogscheut van de rustgevende Leie en vlak bij het bruisende stadsleven van Gent vind je het sfeervolle appartement SoulforCity. Op het eerste zicht zou je nooit vermoeden dat achter de gevel van dit onopvallende herenhuis een ruim appartement met een bijzondere architectuur schuilgaat. SoulforCity is nog maar de eerste bladzijde van het Soulverhaal, een gezamenlijk project van  een gepassioneerde familie die  haar liefde voor kunst en design met zoveel mogelijk mensen wil delen op unieke locaties.

Aardse kleuren, herinneringen aan reizen en zorgvuldig uitgekozen kunstwerken zorgen voor een intieme en atypische sfeer.

Atypische sfeer

SoulforCity onderscheidt zich door de combinatie van hedendaags design en historische charme. De hoge plafonds, sierlijke lijstwerken en originele schouwen geven de ruimtes een tijdloos karakter. Tactiele details zoals zijdezachte kussens en wollige tapijten geven de strakke vormgeving dan weer een warme en speelse uitstraling. Aardse kleuren, herinneringen aan reizen  en zorgvuldig uitgekozen kunstwerken zorgen voor een intieme en atypische sfeer.

Het zijn ongetwijfeld de monumentale trap en de adembenemende koepel versierd met Griekse filosofen die de ziel van dit stadsverblijf vormen. Deze poëtische koepel dicht bij de hemel staat symbool voor de ziel van het leven, een plek waar mensen met elkaar memorabele momenten kunnen delen.

Plof je ‘s avonds neer in de stijlvolle zetels en geniet van het knetterend haardvuur. Wil je even ontsnappen aan de stadsdrukte in een oase van rust? Ontspan op het terras van SoulforCity en pik de laatste zonnestralen mee terwijl je nipt van een verfrissend drankje.

(Lees verder onder de foto’s.)

SoulforCity
SoulforCity

Met hart en ziel

Kom je de charmes van de romantische stad Gent opsnuiven of ben je op zakenreis en wil je overnachten op een inspirerende plek? Bij Soul maken ze van elk verblijf een persoonlijke ervaring die volledig aansluit bij de wensen en verlangens van de gasten. Door de verfijnde inrichting is dit pand ook het decor bij uitstek om walking dinners, vernissages of fotoshoots te organiseren. Een unieke en bezielde omgeving voor al jouw events. Goed nieuws: in de nabije toekomst wordt SoulforCity uitgebreid met een SoulforSea, SoulforTree en SoulforAdventure : verblijven in België die eveneens een schitterende ligging, bijzondere architectuur en warme beleving combineren. Voor wie dicht bij huis moeilijk kan kiezen tussen een romantische stedentrip, een weekje aan zee of een retraite in de bossen, biedt Soul het allemaal.

Door Eline September
Foto’s: © Cafeine

Tromgeroffel: june. mag een deugddoend weekendje met twee bij SoulforCity weggeven. Neem deel aan onze giveaway via de june. Instagrampagina.  

SoulforCity

Ontdek nog meer artikels over ...