Het idee voor een webshop lag al een tijdje op het schap.

june. is meer dan een magazine een community, van intussen meer dan 20.000 lezers, en dat gevoel willen we de komende maanden nog sterker maken. Covid heeft door een aantal plannen een klein streepje getrokken, maar dat is gelukkig maar afstel. We zijn ons bewust van de waarde van het merk june., van het plezier dat we er onze lezers mee verschaffen. En june. is in tegenstelling tot de meeste andere media volledig gratis. Onze artikels zitten niet achter een betaalmuur, je hoeft je niet te abonneren, je hebt de vrijheid om te lezen, bekijken en beluisteren wat je wil, wanneer je wil, hoe je het wil. Gratis. En dat blijft nog een tijdje zo. We voegen dit jaar nog meer filmpjes en podcasts toen aan het portfolio, en ook aan onze Instagrampagina wordt voortdurend gewerkt. We willen het leading online lifestyle magazine zijn en blijven in Vlaanderen.

We willen dat je naar je wand kunt kijken thuis of op kantoor en je altijd wilt blijven verwonderen hoe mooi je foto is

En toen kwam Covid. En haalden we het idee van de webshop van het schap. En maakten we het concreet. En zagen we al vlug de ontelbare mogelijkheden in.

Om june. naar je huis of kantoor te halen, zijn er heel wat mogelijkheden. Fotoprints liggen het meest voor de hand. Maar we wilden niet over één nacht ijs gaan. En enkel absolute topkwaliteit leveren. Daarom stapten we met het bekende fotografiebedrijf Milo-Profi in Kontich in zee. Zij overtuigden ons van het belang van een uitstekende print. En van een continue kwaliteit. We willen niet dat 8 foto’s van de 10 goed zijn, we willen dat ze alle 10 uitstekend zijn. Dat verdien je als lezer van june. En al zegt het je misschien niet zo veel, we kozen voor de absolute top: Hahnemühle fine art papier. Fine art, je leest het goed. We willen dat je naar je wand kunt kijken thuis of op kantoor en je altijd wilt blijven verwonderen hoe mooi je foto is.

We doen dit project niet alleen. In onze eerste reeks, Travel Series, werken we samen met de bekende portret- en lifestylefotografe Ellen van den Bouwhuysen. Ellen werkt voor DPG, Roularta, Pasar, VAB-Magazine, noem maar op. Zij reisde de wereld rond en selecteerde tien van haar beste en meest sfeervolle foto’s voor de june. webshop. Daarnaast vind je nog tien andere van de beste june. reisfoto’s.

Je vindt ook onze june. boeken in de webshop. Op dit moment zijn dat er twee: Bistro Belge en de reisgids Tel Aviv, die om de gekende redenen pas in 2021 op de markt komt maar waarvan wij toch al enkele exemplaren hebben kunnen bemachtigen.
En er komt meer. In de nabije toekomst. june. wil lokaal ambacht een kans geven. Keramiek, etsen, kunst, maar ook wijn en andere lekkernijen. Als het maar past binnen ons DNA van mensen verwennen.

#stayjuned

Toni De Coninck
Hoofdredacteur

Ontdek nog meer artikels over ...