Het hotel bevindt zich in vier prachtig gerenoveerde Maltese herenhuizen bovenop Valletta’s spectaculaire St Barbara Bastion – de meest gegeerde straat van de stad vanwege het adembenemende uitzicht op de Grand Harbour en de ideale locatie in het hart van de stad. En dat is slechts één van de vele redenen waarom Forbes Iniala Harbour House als eerste hotel ter wereld een vijfsterren rating toekende.

Alle luxueuze, ruime kamers bieden dan ook dit geweldige panorama, en combineren geschiedenis en innovatie om een eclectische mix van design te creëren, die op subtiele wijze Valletta’s unieke erfgoed weerspiegelen. Dromerige Franse ramen, iconische Maltese balkons, privédompelbaden, klassiek of modern, aan jou de keuze. Wie het romantische The Harbour House vergelijkt met het trendy Iniala Modern Townhouse, zou haast niet raden dat de twee kamers tot hetzelfde hotel behoren. Al zijn alle kamers evenzeer getuige van uitmuntende klasse en service.

(Lees verder onder de foto’s.)

Iniala Harbour House

In de elegante Essensi Spa, gelegen in het hart van de stenen gewelven van dit historische hotel, word je helemaal in de watten gelegd dankzij de vele wellnessbehandelingen en -faciliteiten. Liever het mooie Malta en Gozo ontdekken? Het Guest Experience Team helpt je met plezier bij het organiseren van onvergetelijke ervaringen, zoals wandeltochten langs verborgen schatten en onderwaterexcursies.

Ook op culinair vlak kan je je laten verwennen door de prijswinnende keuken van tweesterrenchef Alex Dilling bij ION Harbour, het met een Michelinster bekroonde restaurant van het hotel dat design van wereldklasse en eveneens een ongeëvenaard uitzicht biedt. Nadien kan je afdalen naar The Vault, een stijlvolle cocktailbar in een intieme setting met signature drinks, bereid door deskundige mixologen, en een eigen champagnemenu.

Foto’s: © Iniala Harbour House.

Droom jij ook al van een verblijf bij Iniala Harbour House? Check dan zeker de website voor meer info. #stayjuned

Iniala Harbour House
Iniala Harbour House

Ontdek nog meer artikels over ...