TIK WAT?
Kennen jullie TikTok? De populaire gratis app met al die funny dansjes en originele challenges die erg ‘in’ zijn bij de jeugd, maar die ook meer en meer volwassenen verleidt?

FONKELENDE KERSTMIS TOUR
Met een fonkelende Kerstmistour springt Roeselare enthousiast op de TikTok trein. Speciaal voor Kerst #VANRSL vind je een route langs 9 highlights in het centrum waar je telkens een nieuwe TikTok uitdaging wacht. Het TikTok traject is de ideale manier om Roeselare te ontdekken en je – op een veilige manier – onder te dompelen in de sfeer van Kerst. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone.

9 ‘KERSTIGE’ LOCATIES
Voor alle tiktokkers onder ons heeft Roeselare een kerstige route met 9 tiktokstops gemaakt. Deze bevinden zich allemaal in het hart van de stad en gaan van het Stationsplein via het Nonnenstraatje naar de Grote Markt om dan te passeren langs De Munt en het De Coninckplein.
De filmpjes zijn steeds opgenomen in een kerstachtig decor en bevatten een mix van kerstklassiekers en hippe muziek. Niemand minder dan Lana Verkest, bekend uit het VTM-programma Belgium’s Got Talent, helpt je op weg om de challenges tot een goed einde te brengen. Alle locaties vind je vanaf vandaag via deze link.

HOE WERKT DE TIKTOKTOUR?
Download de plattegrond op visitroeselare.be (eveneens gratis te verkrijgen vanaf 16/12 in het toeristisch onthaal).
Begeef je naar één van de TikTok locaties in het centrum.
Scan met je smartphone de QR-code die je op de pancarte op de locatie kunt vinden.
De QR leidt je naar het TikTok filmpje waar je eveneens kunt terugvinden hoe je het filmpje kunt maken en welke effecten en muziek je best gebruikt.
Aan de slag! Kun jij het bekende danstalent nadoen?

Een tikje lastig om het filmpje na te bootsen? Kijk dan even op het uitgeschreven plannetje. Spieken is voor één keer toegestaan ;-). De fysieke plattegrond is vanaf woensdag 16 december ook te verkrijgen bij het toeristisch onthaal in KOERS (Polenplein 15).

HASHHASHHASHTAG
Vergeet je niet onze hashtags te gebruiken? #tiktokrsl #vanrsl

CORONAPROOF
Doe de tour enkel met je knuffelcontact of met 3 anderen waarvan je 1,5 meter afstand bewaart.
Draag een mondmasker langs het volledige parcours.
Ontsmet of was regelmatig je handen.
Is het te druk op één van de locaties? Keer dan later terug.

Have fun!

Ontdek nog meer artikels over ...