Na het runnen van een hotel in Zwitserland besloten Wouter en Fien hun geluk dichterbij te zoeken. Een prachtige oude villa in De Pinte veroverde hun hart en niet veel later was Villa Parkbos geboren. june. ging overnachten in de bed & brunch, een plek van rust, maar met het grotere Gent binnen handbereik.

De oude villa werd binnenin hedendaags opgeknapt met oog voor detail en met aandacht voor lokaal talent. Zo merken we al snel de kunst van Helena Thienpont  op en vinden we in de minibar rosé in blik van Fanny, een Gents product. In de verschillende ruimtes wordt gespeeld met kleurrijke accenten. Een mooi geheel met een homey look & feel. De kers op de taart in het mooie interieur: enkele mooie Wassily Chairs die de ruimtes opvullen. Naast de drie stijlvolle gastenkamers kun je er ook een business room boeken. Ideaal voor private meetings of teambuildings, afgewisseld met de nodige portie ontspanning.

Fien en Wouter dromen ervan om de b&b in de toekomst uit te breiden tot een retraite, waar plaats is voor yoga, wellness en rust. Villa Parkbos ademt potentieel. Zin om deze nieuwe bed & brunch zelf te gaan ontdekken? Surf dan snel naar de website van Villa Parkbos voor alle info en boekingen.

Door Lore Waelkens.
Foto’s: june. en Villa Parkbos.

Villa Parkbos
Villa Parkbos
Villa Parkbos
Villa Parkbos
Villa Parkbos

Ontdek nog meer artikels over ...