Alle bijzondere logeeradresjes, goedgekeurd door beiden, bundelden ze op één plaats. Van designhotels tot boomhutten. Iedereen vindt via deze weg de ideale verblijfplaats voor een heerlijk ontspannende staycation. Om het allemaal nog wat eenvoudiger te maken, ontwierpen Sophie en Heikki verschillende collecties.
june. geeft graag vijf tips voor dat heerlijk weekendje weg, met vrienden, familie, met het lief of alleen.

Tip 1: Enjoy the silence
Alix en Edouard bliezen nieuw leven in La Ferme du Ry. Op deze oude boerderij verblijf je letterlijk in je eigen bubbel. Slapen onder de sterren, en gewekt worden door de warme zonnestralen op je gezicht. Wat wil je nog meer? De transparante bubbel voorziet je van alle comfort voor een heerlijk ontspannen nacht onder de mooie sterrenhemel.
De bubbels vind je op 9 km van Dinant, waar je een Avonturenpark kan bezoeken of de Lesse kan afvaren. Geniet volop van de natuur rondom je en kom volledig tot rust.
Bij La Ferme du Ry overnacht je vanaf 200 euro per nacht.

Tip 2: City vibes
In het hartje van Gent kan je je eigen herenwoning huren voor een heerlijk luxueuze citytrip. Bij Maison 12 wentelen Mia en Hendrik je in een continue chocoladegeur dankzij hun atelier op het gelijkvloers. Wil je de geur ook proeven en niet enkel ruiken? Dan kan je een workshop of degustatie plannen.
Vanop het terras kan je eindeloos naar de prachtige Gentse vergezichten staren en ’s avonds geniet je met een aperitief in de hand aan de open haard in je vakantieappartement.
De grote ramen laten de warme zonnestralen de kamer verwarmen en de duurzame materialen stralen de rust uit die je in een stad soms tekortkomt.
Vanaf 160 euro per nacht kan je in één van de twee appartementen verblijven.

Tip 3: Extra special
Op de flank van de Rodeberg in Heuvelland kan je op een minicamping logeren in een schattige retrocaravan. In de Nachtegaal verhuurt deze caravannetjes met uitzicht op Dranouter. Vanop de berg kijk je uit over Frans-Vlaanderen en niet ver daarvan kan je in Cordoba plaatsnemen, de nostalgische kabelbaan. Een glazen serre op het terrein maakt van je kampeertrip altijd een geslaagde ervaring, want als het regent (waarom zijn we anders in België) zit je altijd droog maar moet je niet inboeten op het uitzicht. Ontbijt wordt voor je voorzien en comfort is alom aanwezig.
Een retrocaravan voor twee personen boek je voor 115 euro per weekend.

Tip 4: Design lover
Bij Zalig in Antwerpen verblijf je in optimale luxe. Het hotel ligt vlakbij de Groenplaats, de Vrijdagmarkt, de Kathedraal en de Nationalestraat, dus je kan je shoppinghart ophalen en cultuur opsnuiven.
Het ooit gezellige volkscafé is omgetoverd tot een mooie en aangename vakantiewoning. Op het gelijkvloers behielden ze wat van de sfeer van het volkscafé en van de eerste tot de derde verdieping vind je de slaapkamers met alle comfort terug. Bakstenen en zwart-witte accenten zorgen voor een industriële en moderne look. De warme houten en rieten accenten geven het huis de nodige warmte en gezelligheid.
Bij Zalig in Antwerpen kan je logeren vanaf 350 euro per nacht.

Tip 5: Cool & the gang
Een weekendje weg met vrienden of de hele familie gepland? Tussen de collectie van Cool & the gang vind je de ideale verblijfplaats. Tot 32 gasten zijn welkom bij Samuus, een grote vakantiewoning met oog voor detail. Voor jong en oud biedt dit verblijf de nodige ruimtes. Zo kunnen de kleine gasten zich helemaal uitleven op de zitzaketage of in de verkleedhoek. De volwassenen kunnen genieten van de natuurzichten vanop het terras of plaatsnemen in één van de gezellige en luxueus ingerichte zithoeken. Doe je graag ook wat buiten je verblijfplaats? Dan biedt Brakel het perfecte uitgewerkte wandelnetwerk om de beentjes te strekken.
Vanaf 1660 euro per weekend kan je Samuus voor jou en je gezelschap boeken.

Ontdek nog meer artikels over ...