De laatste maanden zochten we naar creatieve alternatieven voor activiteiten die wegvielen. Ondertussen maakten we al ontelbare wandelingen, zochten we uit hoe je gezellig kunt e-peritieven en bakten we hier en daar ons eigen bananenbrood. Langzaam word je dat ook maar gewoon en heb je misschien nood aan iets nieuws. Wat dacht je van een verrassing voor je gezin?

Klamping kan je helpen om van je verrassing iets adembenemends te maken. Met een volledige service zetten ze een idyllische tent neer in jouw tuin met een low dining tafel waar je lekker onderuit kunt liggen. Om de ervaring nog rijker te maken kun je verschillende pakketten bijboeken en genieten van lekker eten, gezelschapspelen of een jacuzzi. Klamping neemt je mee naar een weekend kamperen met een gouden rand. De tent dompelt je volledig onder in een beleving waar je geen nood hebt aan een verre reis, want de accommodatie is de bestemming op zichzelf.

De zachte kleuren brengen je naar een dromerige wereld van genot en plezier. Aan de low dining tafel geniet je van een kleurrijke hemel door de ondergaande zon terwijl je smult van een zomers diner. Je kunt een extra foodiespakket huren waarmee Klamping je voorziet van een kleine barbecue, een dubbel gasfornuis en een basisuitrusting aan servies, potten en pannen of je laat je verwennen met een foodbox van KOXX Fine Dining.

klamping
Wie is er het beste in KUBB, beachtennis, petanque of kaarten?

Ook aan entertainment is er geen gebrek. Wanneer je kinderen klaar zijn met eten en rusteloos zitten te wachten totdat ze van tafel mogen, kun je hen laten uitleven met het funpakket. Daarmee spelen ze reuzenmikado gezellig dichtbij. Als het eten ondertussen bij iedereen gezakt is, is het tijd voor een competitie. Wie is er het beste in KUBB, beachtennis, petanque of kaarten?

Eenmaal de avond valt, geniet je sfeervol met een vuurschaal die je verwarmt en verlicht. Het ideale moment om alles nog eens goed in je op te nemen en de herinneringen die je nu creëert te koesteren. Wie zich liever laat verwarmen door water, kan een opblaasbare jacuzzi bijboeken. Klamping tovert je tuin om tot een werkelijk paradijs.

Ken je iemand die deze periode wel wat extra liefde en een verrassing verdient? Verwen die persoon met Klamping. Zij voorzien een volledige service waardoor je je over niets zorgen hoeft te maken. De tent, low dining tafel en verschillende pakketten zetten zij volledig verzorgd op zodat je meteen kunt genieten van een bijzondere kampeerbeleving.

Door Jorien Conickx.

Info en reservaties via deze link.

klamping

Ontdek nog meer artikels over ...