Waaruit bestaat de cursus storytelling en voor wie is hij bedoeld?
Een allesomvattende ervaring voor wie wil weten hoe je de juiste tekst, foto’s en social kunt inzetten voor de juiste doelgroep. Werk je in een marketingafdeling van een groot of klein bedrijf? Bak je graag taarten en wil je daar een blog over beginnen? Of wil je gewoon aan de hand van eenvoudige voorbeelden je talenten aanscherpen? Dan is deze cursus iets voor jou.

Evelyn (Expat, blogger, Salzburg): “Storytelling van A tot Z. Isabeau en Toni delen met hun cursisten hun hands-on tips op een duidelijke, overzichtelijke manier. Ik heb vooral veel opgestoken over hoe social media nu precies werkt. En eigenlijk moet je nu toeslaan, want deze cursus is veel te goedkoop voor wat wordt aangeboden.”


Dit is het overzicht van de 10 online sessies:

1. Nederlands is een ‘klein smeerlapje’: basic tips en tricks
2. Wat is de structuur van een goed (reis)verhaal?
3. Copywriting als holy grail van de storytelling
4. Shine op social media, part 1
5. Shine op social media, part 2
6. Leer manueel fotograferen, part 1
7. Leer manueel fotograferen, part 2
8. Foto edits in Lightroom, where the magic happens
9. june. achter de schermen: WordPress en Google Analytics
10. june. achter de schermen: Een blog of online magazine als businessmodel

(Lees verder onder de foto’s.)

Pieter (Sommelier, Kruisem): “Storytelling is een must-do voor iedereen die net dat tikkeltje extra wil brengen in zijn communicatie. Op een spontane manier gebracht, absoluut niet saai, en het is een luxe dat je zelf kan kiezen wanneer je je verdiept in de wondere wereld van storytelling.”

Hoe verloopt het praktisch?
Startdatum: maandag 22 maart 2021. 
Je kunt inschrijven via de link bovenaan deze pagina en ook hierna, bij ‘Hoe kun je reserveren?’

Wat is de prijs?
149 euro voor 10 video’s, BTW inbegrepen. Inschrijven kan via de webshop (zie hierna).

Ben je student?
Trouw aan ons DNA als begeleider van jong talent willen we per cursus 10 studenten toelaten voor een absolute bodemprijs van 49 euro BTW inclusief (studentenkaart verplicht). Ook deze inschrijvingen zijn nu opnieuw geopend voor een tweede sessie!

Chloé (Afgestudeerd, werkzoekende, Dilsen-Stokkem): “Een fantastisch leerrijke cursus! Of je nu je schrijfkunsten wil bijschaven of je Instagramposts beter wil plannen, Toni en Isabeau leggen het allemaal in begrijpbare taal uit. Zelf vind ik het super dat de lesvideo’s zo persoonlijk aanvoelen. Een echte aanrader!”

Hoe kun je reserveren?
Simpel, via onze webshop. Druk op deze link en je komt automatisch in de beveiligde omgeving terecht waar je met bankkaart of kredietkaart kunt afrekenen. Je mailadres staat automatisch in ons overzicht en je ontvangt een mail met een bevestiging.

Maar er is meer!
In de tien video’s vertellen we je de essentie van het verhaal. Het is een online cursus. Wil je daarna ook individuele begeleiding? Dan kun je één of meerdere modules boeken met Isabeau of Toni. Het volstaat om nu of tijdens de online cursus een mailtje te sturen via deze link en we contacteren je voor een afspraak! Elke sessie duurt 2 uur.
Sessie 1: Tekst & Copy, door Toni De Coninck
Sessie 2: Fotografie & Social: door Isabeau Reynvoet
Sessie 3: Een blog als businessmodel: door Toni De Coninck
Eén sessie kost 299 euro. Wil je twee sessies boeken? Dan betaal je 550 euro. Wil je de drie sessies? Dan wordt de prijs 750 euro. BTW inclusief!

In een notendop?
10 video’s, 10 à 20 minuten elk, 10 weken, meteen te reserveren via onze webshop. De video’s komen elke maandag online in een beveiligde omgeving.
Individuele uitbreiding mogelijk. Contacteer ons via mail.
Wees er snel bij. Dit is een cursus die je niét wil missen.

Ontdek nog meer artikels over ...