Cruydt
Het eetcafé houdt zijn deuren open tot en met 19 augustus

Wat ooit een oude hoeve was, werd omgetoverd tot een gezellig gebouw in een charmante, wijnrode terracottakleur. Houten tafels sieren samen met zomerse bloemen de achtertuin. Schuif jij aan voor een lokaal biertje, labneh met naanbrood en rabarberchutney? Alles is er huisgemaakt, de bieren en natuurwijnen zorgvuldig geselecteerd vanwege hun ambachtelijke en biodynamische karakter. Het overgrote deel van het menu vindt zijn inspiratie in de kruiden, groenten en vruchten die in deze tuin groeien, wat het ‘van-moestuin-naar-bord’ principe op een wel heel letterlijke manier tot leven brengt. Je wordt er met plezier meegenomen op een korte tour langs de prachtig aangelegde moestuin achter de gerenoveerde hoeve. Kortom, dineren met de voeten in’t gras!

Het eetcafé houdt zijn deuren open tot en met 19 augustus, maar gaat daarna niet stilzitten.’Cruydt huis’ blijft beschikbaar voor op maat gemaakte catering, terwijl je de locatie kunt afhuren voor allerlei ervaringen. Denk aan een uitgebreid vijfgangendiner, een bruisende katerbrunch, of ontspannen hapjes rond het knisperende kampvuur. De keuze is aan jou. Heerlijke hapjes en drankjes gewoon bij jou thuis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Maar voor het zover is, gaan wij eerst nog even volop genieten van de ongedwongen sfeer in deze gezellige zomerbar!

Het Cruydt huis is beschikbaar voor groepen van 8-14 personen. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar rembert@cruydt.com, of neem een kijkje op de Instagrampagina.

Cruydt
Cruydt

Ontdek nog meer artikels over ...