Ook tijdens het nieuwe academiejaar 2019-2020 kunnen weer drie tot vier studenten aan de slag op de redactie van june. We zijn op zoek naar de volgende profielen:
– bachelor communicatiemanagement.
– studenten journalistiek aan universiteit (master) of hogeschool (bachelor).
– bachelor digitale media.
– bachelor marketing.

Afhankelijk van je studies en belangstelling krijg je een pakket op maat, met nu eens veel aandacht voor schrijven (desk en reportages), dan weer voor brandontwikkeling (hoe wil june. evolueren in een digitaal landschap?). Je leert copywriting, fotografie, video/audio, maar ook hoe je een netwerk uitbouwt. Je gaat naar persconferenties en events, en neemt normaal ook altijd deel aan één of meerdere buitenlandse persreizen en opdrachten.

Spreekt dit je aan? De voorbije jaren hadden we onder andere studenten van Artevelde Gent, KASK Gent, UGent, Erasmus Brussel, Thomas More Mechelen en Howest Kortrijk bij ons te gast. In alle scholen bevinden zich eindwerken en evaluaties van de studenten die bij ons aan de slag gingen. Die kun je straks inkijken bij de start van het academiejaar.

Wat moet je doen? Eenvoudig. Van zodra je je zinnen op june. hebt gezet, doe je ons een mailtje via hey@june.be. Je stuurt een curriculum en foto mee, en motiveert zo grondig mogelijk je kandidatuur. Wees origineel. Je komt immers nadien op een creatieve plek terecht.
We proberen àlle studenten vooraf te zien, zodat we een goede en gerichte keuze kunnen maken. Dat geldt in de twee richtingen: jij moet je goed voelen bij june., en wij willen hands on jongelui, die tijdens hun stageperiode in het beste geval enorme kwaliteitssprongen maken.

Nog meer weten? We bezorgen je met alle plezier en discreet het contact van de studenten die de voorbije jaren bij june. werkten. Zo kun je hen meteen het hemd van het lijf vragen.

Veel succes en welkom bij #teamjune!

Ontdek nog meer artikels over ...