Je glijdt over het water, alsof de kiel van je boot de golven zachte kusjes geeft. Ze maken gutsende geluidjes. Je luistert naar wat ze te vertellen hebben. Wat ironisch is, want buiten de golven, moet je niet luisteren naar een buitenstaander of gaan naar waar iemand die niets van jou afweet je stuurt. Jij bent kapitein, dus samen met je reisgezel(len) stipuleren jullie zelf de koers die jullie willen bevaren.

Je hebt geen vaarbewijs of ervaring nodig. Wel verleent Le Boat je de juiste informatie zodat je er gerust van kan zijn dat je na je vakantie gewoon weer boven water zal komen. Le Boat verhuurt meer dan 900 boten voor bemanningen van 2 tot 12 personen. Alle boten hebben comfortabele hutten, warm water, douches en toiletten, eettafels en een volledig uitgeruste keuken. Je haalt de boot op bij één van de Le Boat bases. Wat je wel moet inplannen is om de boot op tijd terug te brengen naar de basis. Op de website van Le Boat staat inspiratie voor vaarroutes.

Frankrijk, Nederland en Canada zijn enkele van de landen die je met een Le Boat kan verkennen. Wie deze winactie wint, zal navigeren langs de Franse rivieren, meren en kanalen. Een Le Boat is zowel je huis als vervoersmiddel. Dit is handig wanneer je aanmeert om van de Franse wijn te sippen en niet meer verder hoeft. Gewoon de kajuit in.

Le Boat
Je reportage zal verschijnen op june.!

Wat kun je winnen?
Een vaarvakantie van 7 nachten aan boord van een boot voor 2 tot 4 personen in Frankrijk (met uitzondering van Canal du Midi en Lot) in 2020. Laat de belevingen stromen tot in je pen, want je zal de opdracht kijgen om hierover een reisverslag te schrijven en enkele foto’s te nemen. Je reportage zal verschijnen op june.!

Wat moet je doen?
Geef antwoord op onderstaande vraag en stuur een mailtje met het juiste antwoord naar hey@june.be. Deelnemen kan tot en met 31 januari 2020.

Prijsvraag
Noem 3 regio’s in Frankrijk waar je zonder vaarbewijs een boot van Le Boat kunt huren voor je vakantie.
Tip: Je vindt het juiste antwoord héél misschien op de site.

The small print – voorwaarden
– Minimaal 2 volwassenen moeten aan boord zijn.
– De passagiers krijgen een briefing voor vertrek.
– Doe alleen mee als je beschikbaar bent tussen: 21 maart en 4 april 2020, 11 en 20 mei 2020, 2 juni en 4 juli 2020 of 12 september tot eind oktober 2020.
– De wedstrijdprijs omvat het verblijf op een Standaard boot inclusief beddengoed en handdoeken.
– Transport heen en terug naar de vertrekbasis in Frankrijk, brandstofverbruik van de boot, de waarborgsom of reductie van het eigen risico betaal jezelf. De winnaar wordt geïnformeerd over de kosten die voor zijn rekening komen.
– De volledige afhandeling van de wedstrijdprijs verloopt na de verloting door Le Boat zelf.
– De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en kan daarna contact opnemen met Le Boat.

Ontdek nog meer artikels over ...