Een unieke ervaring
Een bestemming ontdekken die je nog niet kent. Die nog helemaal nieuw voor je is. Dat is echt een heel andere beleving dan wanneer je dit wel vooraf weet. Want dan maak je vaak al een uitgestippeld plan over wat je wilt bezoeken en wat je er allemaal kunt doen. Maar omdat je er bij een verrassingsreis juist blind in gaat, is je verwachtingspatroon zo anders! Je zult vol verbazing en verwondering zijn over wat je er kunt ontdekken en over al het moois dat spontaan op je pad komt. Met volle nieuwsgierigheid en open zintuigen ga je op ontdekkingstocht! Het is de controle die je loslaat en het onverwachte dat het van je overneemt.

Het gemak van een verrassingsreis
Als je het aandurft om je te laten verrassen met een reis naar het onbekende, dan ga je niet alleen een onvergetelijk avontuur aan, je ervaart ook nog eens het gemak ervan! Je hoeft namelijk niet urenlang te zoeken naar een leuke vakantiebestemming in het overweldigende aanbod, dus ook geen keuzestress. Geen teleurstelling als je eindelijk iets vindt en het blijkt al volgeboekt te zijn. Nee, dat kun je allemaal vaarwel zeggen! Vakantieadres Onbekend neemt dit voor je uit handen. Je vakantie wordt tot in de puntjes en op maat verzorgd op basis van je wensen. En jij? Jij hoeft helemaal niets te doen en kunt lekker “lean-back” gaan aftellen tot het avontuur van start gaat! Ideaal toch?

Geef  je reisdata, reisgenoten, de maximale rijafstand en eventuele extra wensen aan ons door en wij doen de rest!

Unieke slaapplekken geschikt voor iedereen?
Door het veelzijdige aanbod aan unieke slaapplekken is een verrassingsvakantie eigenlijk geschikt voor iedereen. Of je nu met z’n tweeën, met vrienden, met je gezin of met een groep op reis wilt. De verblijven zijn er in allerlei soorten en op heel veel verschillende Europese bestemmingen zodat er altijd een slaapplek is die perfect bij jou en je reisgezelschap past! Van kidsproof glamping verblijven, grote wellnessboerderijen tot aan tiny houses, boshuisjes of zelfs een verbouwde kerk, klooster of watertoren!

Maar hoe werkt dat precies?
Een verrassingsvakantie kun je heel gemakkelijk boeken. Je hebt de keuze uit diverse vakantiethema’s zodat het soort vakantie aansluit bij je verwachtingen:

  • Zomeravontuur (hét thema voor als je reist met kinderen!)
  • In de natuur
  • Aan zee
  • Back to basic
  • Citytrip
  • Wellness
  • Super de Luxe
  • Groepsverrassingsreis

Geef  je reisdata, reisgenoten, de maximale rijafstand en eventuele extra wensen aan ons door en wij doen de rest!

Per geboekte reis doneer je automatisch een boom aan een natuurgebied in Costa Rica

De onthulling van je bestemming
Ongeveer een week voor vertrek wordt het lange wachten beloond. Er verschijnt een pakketje op de deurmat waarin je alle informatie vindt om de bestemming te kunnen vrijgeven. Toets de GPS-coördinaten in op je telefoon of navigatiesysteem en voilà, bestemming onbekend wordt opeens bestemming bekend. Het spannende is dat je op dit moment nog steeds niet weet in welk verblijf je gaat slapen. Dat zie je pas bij aankomst! Natuurlijk vind je in het onthullingspakketje ook de weersvoorspelling voor op je bestemming zodat je de juiste kleding in je reistas kunt stoppen.

Exclusieve june.deal!
Boek mét korting je verrassingsreis naar bestemming onbekend

Zin in zo’n uniek avontuur? Laat je dan verrassen en boek een verrassingsreis voor je volgende vakantie. Twijfel je nog? Dankzij de kortingscode VAO_JUN50 ontvang jij als june. lezer €50 korting op je volgende verrassingsreis. Daarnaast draag je ook je steentje bij aan het klimaat. Per geboekte reis doneer je automatisch een boom aan een natuurgebied in Costa Rica. Nieuwsgierig naar de ervaringen van avonturiers die deze uitdaging aandurfden? Lees dan hier hun reisverhalen!

Waar en hoe boek je?
Eenvoudig, via vakantieadresonbekend.nl!

Door Eva Dekeyser.

Ontdek nog meer artikels over ...