Studenten worden gedurende de hele stage volop ingeschakeld in het volledige productieproces van het magazine, volgens de noden van de specifieke studie

june. is een online travel magazine, dat weet je vast al. We schrijven en berichten over de dingen die het leven aangenaam maken: reizen, eten, wellness, boeken, enz. Lifestyle in de brede zin van het woord. En we doen dat via verschillende media en via meerdere formats. De website zelf, maar ook een tweewekelijkse nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter. En in tekst, foto, video en straks wellicht ook podcast.

Stagiairs bij june. worden vooraf zorgvuldig gescreend aan de hand van een curriculum en een interview en worden dan gedurende de hele stage volop ingeschakeld in het volledige productieproces van het magazine, volgens de noden van de specifieke studie. Studenten journalistiek werken meer on the field, studenten communicatiemanagement werken iets meer vanuit een brand-approach. Maar iedereen krijgt een individuele aanpak en mag zijn of haar traject voor een stuk zelf mee bepalen.

In het voorjaar van 2018 liepen Eline (Howest Kortrijk), Joni en Lotte (Artevelde Gent) bij ons stage. Straks in augustus komt Liske (Thomas More Mechelen) een maand zomerstage lopen. Vraag gerust even naar hun contactgegevens, zodat je hen zelf aan de tand kunt voelen over hun stage en wat je kunt verwachten.

#stayjuned

Meer informatie?

Stuur ons een mailtje met je curriculum en motivatie, en de periode wanneer je stage wenst te lopen. Ons kantoor bevindt zich in de fantastische co-working Craft Industries in Gentbrugge, dichtbij de E17, Station Gentbrugge en verschillende tramhaltes vanuit het centrum van Gent. Veel studenten komen ook gewoon met de fiets. Er is plaats voor minstens twee stagiairs tegelijk. Wij zijn dringend op zoek naar stagiairs voor de periode september-december 2018, en er is nog één plaats voor de periode februari-april 2019.

Ontdek nog meer artikels over ...