Goboony is een platform dat lokale campereigenaren en reizigers die op zoek zijn naar het ultieme vanlife-avontuur bij elkaar brengt. Zo kun jij proeven van een reis die in het teken staat van vrijheid. Je kiest zelf hoe je die wilt beleven. Van een super-de-luxe camper met alles erop en eraan tot een karakteristiek, maar eenvoudig Volkswagenbusje. Een uitgebreid aanbod waarmee jij een lang weekend weg kunt winnen.

‘Het is beter om te reizen dan om aan te komen.’ Een uitgesproken filosofie van Wim Lybaert over reizen in volle vrijheid. Voor een programma van de VRT trok hij er met De Columbus op uit en ontdekte hij een bevrijdende verbondenheid. Iets waar jij ook volledig van kunt genieten.

Met Goboony creëer je een reis waarbij je leeft volgens het ritme van de zon. Je wordt wakker bij een goudkleurige ochtendschemering en gaat slapen wanneer het vuur gedoofd is. Overdag doorkruis je de mooiste landschappen en rij je het avontuur tegemoet. Je bepaalt zelf waar de camper je naartoe brengt, waardoor de hele reis in het teken staat van genieten en niet alleen de aankomst.

De vrijheid van een campervakantie brengt je naar onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van cultuur en avonden waar je je geen zorgen moet maken over hoe je thuis geraakt. Als je voorbij een mooie omgeving komt, zet je de motor af, neem je de leiband in de hand en geniet je samen met je hond van een ontspannen wandeling.

(Winnen? Lees verder onder de foto’s!)

Goboony

WAT kun je winnen?
Ook zo’n zin gekregen om dit voorjaar met een camper te roadtrippen? Goed nieuws: een june.-lezer maakt kans op een lang weekend weg in een camper naar keuze via Goboony! Mét de hond! Een camper is zowel je huis als je vervoersmiddel. Dat is enorm handig wanneer je bijvoorbeeld een mooi plekje ziet waar je een lekker Belgisch biertje wilt proeven en daarna niet meer verder hoeft.

WAT moet je doen?
Deze wedstrijd verloopt via onze Facebook– en Instagrampagina. Vertel ons daar in twee, drie creatieve zinnen waarom je dit graag zou winnen, waar je naartoe zou gaan en met wie je deze reis zou maken.
Wordt jouw inzending nadien geselecteerd als winnaar? Dan krijg je als opdracht mee om een reisverslag te schrijven en enkele foto’s te nemen. Je reportage verschijnt vervolgens op june. en op de website van Goboony! Check hieronder de voorwaarden om mee te doen aan de winactie en wie weet ga jij binnenkort op een avontuurlijke camperreis. Veel succes!

Voorwaarden

  • Je hebt een hond.
  • Je bent beschikbaar tussen donderdag 1 en woensdag 14 april.
  • Je volgt june. en Goboony op Facebook en Instagram.

Ontdek nog meer artikels over ...