Mechelen ontpopte zich de voorbije jaren tot een citytrip voor alle seizoenen. Tijdens de wintermaanden ligt de stad onder een sprei van gezelligheid en shoppingplezier. Mechelen neemt vaak ook het voortouw als het over nieuwe initiatieven gaat, en over duurzaamheid. Eerder dit jaar kon je bij ons bijvoorbeeld al een artikel lezen met vijf vegan adresjes. En het aantal hippe koffie- en lunchplekjes valt niet meer bij te houden. Ook daarover hadden we in het verleden al een reportage.

Nog tot eind januari van volgend jaar mag u de sprei van gezelligheid ook letterlijk nemen. Kruip tussen 1 december 2022 en 31 januari 2023 onder de wol in de Dijlestad, en krijg van Visit Mechelen 100 euro Mechelen cadeau. Wie twee overnachtingen boekt voor die periode, krijgt er een Mechelenbon ter waarde van 100 euro bovenop. Want Mechelen verkennen op één dag? Da’s gekkenwerk!

Bij twee overnachtingen bij een van de deelnemende Mechelse logies ontvang je een Mechelenbon ter waarde van 100 euro. Die kan je besteden bij verschillende attracties, bezienswaardigheden en activiteiten. Plan je een shoppingweekend in de stad of laat je je eerder graag culinair verwennen? Aan jou de keuze waar jij jouw cadeau uitgeeft.

Het arrangement omvat steeds twee overnachtingen met ontbijt en een Mechelenbon ter waarde van €100 per kamer.

(Lees verder onder de foto’s.)

Mechelen
Mechelen

Hoe reserveren?

Reserveren doe je rechtstreeks bij de deelnemende hotels en b&b’s, en kan zolang de voorraad strekt. De prijs van het arrangement verschilt van logies tot logies. Elke deelnemende partner beschikt over een deel van de arrangementen, zij kunnen je informeren over de exacte beschikbaarheden.

Wij sommen alvast de deelnemende hotels en b&b’s voor je op: 3Paardekens, Alegria, Atrium5, Boris & Barney, Brouwerij Het Anker, De Koepoort, De Lachende Engel, Dusk till dawn, Elisabeth, Garden 55, Holiday Inn Express, Hotel Vé, In den Roden Schilt, Insi2, Lithium – Bed zen &, Martin’s Patershof, Muske Pitter, Nova Zembla, Novotel Mechelen Centrum, Porta Superia, Van Der Valk Hotel en VixX Hotel.

Foto’s: © Visit Mechelen.

Boek twee nachten en krijg € 100 cadeau! Alle info via deze link.

Wil je ook alvast wat inspiratie opdoen voor jouw citytrip? Dat kan steeds op visit.mechelen.be. #stayjuned

Ontdek nog meer artikels over ...