Op deze familieboerderij in Oberkirch-Bottenau verblijf je niet zomaar vlak bij de natuur, maar wel degelijk er midden in. In de luxueuze boomhutten ontwaak je elke ochtend met een adembenemend uitzicht op de omliggende wijngaarden, bossen en fruitbomen terwijl je geniet van regionaal lekkers. Elk verblijf staat op zichzelf, waardoor je je nog eens extra vrij voelt.

(Lees verder onder de foto’s.)

Waldhisli
Waldhisli

De vier boomhutten zijn gezellig en rustiek ingericht met een moderne touch, alsook voorzien van alle comfort – ze beschikken zelfs over een ligbad en een ruim terras. Zowel de Hisli zelf, als de bedden en de balkons werden vervaardigd uit hout uit hun eigen bos.

De chalets hebben bovendien elk een eigen thema. Zo vertegenwoordigt de Rebhisli de lange traditie van wijnbouw in de Bottenau-vallei, staat de Bienehisli voor het traditionele ambacht van de bijenteelt die op veel plaatsen in het Renchtal wordt beoefend, is de Waldhisli een eerbetoon aan het bos, en de Brennhisli gewijd aan de traditionele Duitse distilleercultuur.

(Lees verder onder de foto’s.)

Waldhisli

Oberkirch zelf bevindt zich in het westen van het Zwarte Woud en biedt een unieke mix van landschappen gevormd door wijngaarden en het historische stadscentrum met oude vakwerkhuizen. Het Zwarte Woud is het grootste bosgebied van Duitsland en is met maar liefst 30.000 kilometer aan wandelroutes een waar paradijs voor wandelaars.

Maar ook wie niet op zoek is naar actie, is bij Waldhisli aan het juiste adres. Bij mooi weer mag je er vrij baantjes trekken in de uitnodigende natuurlijke zwemvijver van de bijbehorende boerderij, op koudere dagen kunnen gaste gebruikmaken van de Finse sauna en hot tub. Van romantische zonsopgangen tot gezellige barbecue-avonden, bij Waldhisli is elke dag onvergetelijk.

Foto’s: © Waldhisli.

Wil jij ook eens in deze feërieke setting verblijven? Op de website van Waldhisli vind je alle info over het verblijf en het domein. #stayjuned

Ontdek nog meer artikels over ...