In de bijzondere River Suite kom je echt dicht bij de machtige rivier. De River Suite is uitgerust met een kingsize tweepersoonsbed, een hangmat, vloerverwarming, airconditioning, en nog zoveel meer. Buiten staat ook nog eens een kampvuur en een houtgestookte badkuip. Direct naast de kamer heb je ook je eigen badkamer met een adembenemend uitzicht. Hier ervaar je de kracht en de schoonheid van de Noorse natuur in alle luxe en comfort.

Reis je met het hele gezin of een groep vrienden? Ook dan heeft Jølstraholmen ongetwijfeld de ideale accommodatie in de aanbieding. Van een Deluxe Riverside cabin voor zes personen tot een chalet vlak naast de zwemvijver waar kinderen naar hartenlust kunnen plonsen.

(Lees verder onder de foto’s.)

River Suite
Jølstraholmen
Jølstraholmen
River Suite

Sunnfjord zelf is ideaal gelegen halverwege de grote steden Bergen en Ålesund, grenzend aan de Sognefjord in het zuiden en de Nordfjord in het noorden. De regio biedt de perfecte mix van actief vakantieplezier in een gevarieerde en ongerepte natuur, indrukwekkende architectuur, en stedelijke charme.

Maar ook op het domein van Jølstraholmen vind je haast alles wat je nodig hebt: een supermarkt, tankstation, cafetaria en zelfs een kapper. Bovendien kan je er deelnemen aan een brede waaier aan zowel avontuurlijke als ontspannende activiteiten, en dit voor zowel jong als oud. In de winter wachten honderden berghellingen je op. In de zomer kan je dan weer een van de prachtige fietsen huren en een tocht bij zonsondergang maken langs Jølstravatnet, en kijken naar de bergen die weerspiegelen in het stille water. Al is datzelfde water ook het paradijs voor kajakkers en fans van watersporten.

Foto’s: © Jølstraholmen. 

Wil jij jezelf ook onderdompelen in dit unieke adresje? Dat kan alvast op jolstraholmen.no. #stayjuned

 

Jølstraholmen
Jølstraholmen

Ontdek nog meer artikels over ...