Zowel yogafanaten als nieuwsgierige zielen die voor het eerst een sprong in de meditatiewereld wagen, voelen zich hier thuis.

Nadat The Renewal vorig jaar een bijzonder groot succes werd, lanceert Corc Yoga, een gemeenschap van mindful reizigers met een voorliefde voor duurzaamheid en geestelijke gezondheid, van 26 tot 31 mei een nieuwe editie van de relaxatieretreat. Geniet van yogasessies, meditatie-oefeningen en wellnessactiviteiten in het wondermooie vijfsterrenhotel Tivoli Carvoeiro in de Portugese Algarve.

Lichaam & geest

Het programma is een samenbundeling van relaxerende activiteiten die de harmonie tussen lichaam en geest bevorderen. Je kan deelnemen aan Hatha flow, Yin Yoga en Yin & Yang Yoga, een brede waaier aan yogavariaties die innerlijke rust creëren. Verder staat er een acupunctuurbehandeling, epigeneticatest en een wandelmeditatie door de Zeven Hangende Valleien op de planning. Elke activiteit wordt begeleid door een team van wellnesstherapeuten. Een gepassioneerde yoga-instructeur, meditatiespecialist en acupuncturist: vakmeesters die elke gast een gelukzalig gevoel willen bezorgen.

Het programma van The Renewal is voor iedereen geschikt: zowel yogafanaten als nieuwsgierige zielen die voor het eerst een sprong in de meditatiewereld wagen, voelen zich hier thuis. Als gast bepaal je zelf aan welke activiteiten je deelneemt. Ben jij een avontuurlijke padvinder die op ontdekkingstocht wil tussen de rotsen en de rijke natuur van de Algarve of val je in zwijm voor de charmes van de Tivoli Spa? Op deze vijfdaagse is elke dag naar eigen wens in te vullen.

(Lees verder onder de foto’s.)

The Renewal
© Into The Sails
© Into The Sails
The Renewal
© Into The Sails
Het blauwe kleurenpallet van de oceaan, de idyllische baaitjes en de zonovergote zandstranden met goudkleurige rotsen vormen het decor van dit Portugese paradijs.

Stokpaardjes van de Algarve

Voor deze rustgevende reis trek je naar de Algarve, een zonnige regio die langs de kustrook van Zuid-Portugal loopt. Het blauwe kleurenpallet van de oceaan, de idyllische baaitjes en de zonovergote zandstranden met goudkleurige rotsen vormen het decor van dit Portugese paradijs. Je logeert in hotel Tivoli Carvoeiro, een luxueus vijfsterrenverblijf op de klif van Vale Covo met een adembenemend uitzicht over het azuurblauwe water.

De elegante kamers, het Spa Complex dat bij elke wellnessliefhebber voor pretoogjes zorgt en de imposante Sky Bar zijn enkele stokpaardjes van dit unieke logement. Voor culinaire fijnproevers is elk diner in hotel Tivoli Carvoeiro een feestmaal. De chefs werken met lokale producten en laten zich inspireren door de smaken van de Atlantische Oceaan. Proef van deze Zuiderse troeven in een sprookjesachtig toevluchtsoord waar rust primeert.

Praktisch

  • The Renewal vindt dit jaar plaats tijdens het verlengde weekend van Hemelvaart, van 26 tot 31 mei 2022.
  • Hotel Trivoli Carvoeiro in de Portugese Algarve.
  • Het prijskaartje als single deelnemer komt neer op €3750 en duo’s betalen €3350 per persoon om hier vijf nachten in half pension te verblijven. Je logeert in een Deluxe Sea View Room, hebt toegang tot alle faciliteiten van het hotel en kan deelnemen aan alle activiteiten die het team achter dit luxueuze retreat organiseert. Als kers op de taart krijg je een Corc Yoga mat, een Nature Bissé-product en 20% korting op spabehandelingen in de Tivoli Spa.
  • Corc Yoga kiest een lokale partner met dezelfde missie en visie die ze vervolgens financieel ondersteunen met de opbrengst van The Renewal. Dit jaar ging hun voorkeur naar twee initiatieven: The Youth Mental Health Project in de Verenigde Staten en de Desavio Jovem Organization in Portugal, twee organisaties die het belang van onze geestelijke gezondheid benadrukken.

Een overzicht van alle activiteiten en het retreat-schema kan je op de website van The Renewal terugvinden. 

© Into The Sails
The Renewal
© Into The Sails

Ontdek nog meer artikels over ...