De verkoop van tickets naar de Franse wintersportgebieden en Franse steden voor de volgende maanden is open vanaf 15 november. SNCF Connect brengt je tijdens (maar ook buiten) de schoolvakanties naar Parijs, Rijsel en Lyon. Vanuit Lyon bereik je eenvoudig met de trein je eindbestemming in de Franse Alpen.

De focus ligt vooral op de krokusvakantie, die in Vlaanderen van 10 tot en met 18 februari valt. In Wallonië is dat twee weken later het geval. Je tickets vroeg reserveren – bij voorkeur meteen bij opening van de verkoop – waarborgt een zekere en ook voordelige plek op een van de TGV’s naar bijvoorbeeld Lyon. Wist je dat je ook vanuit Rijsel de trein kunt nemen naar Lyon? Dat is voor bijvoorbeeld West- en Oost-Vlamingen de beste optie!

Het gaat deze winter natuurlijk niet alleen om de sneeuw. De Franse steden charmeren met warme kleuren, een hartverwarmende keuken en een bijzonder rijk cultureel aanbod. SNCF Connect brengt je van Brussel naar Parijs, Rijsel en Lyon, en vanuit Rijsel ook meteen naar Parijs en zoals gezegd Lyon.

De ticketverkoop voor de volgende maanden, en dus ook de krokus- en paasvakantie, opent op 15 november. Wees er snel bij als je van de meest voordelige prijzen wilt genieten. Alle info en reserveringen op de website van SNCF Connect via deze link.

Lyon in de herfst
Lille na de regen
Risoul, Hautes-Alpes

Ontdek nog meer artikels over ...