De slogan van Boskot is ‘buitengewoon vlakbij’, en al wie het genoegen heeft om hier een nachtje (of een paar) te verblijven, begrijpt meteen waarom. Hier logeer je te midden van natuurdomein De Liereman met vier à vijf personen in alle luxe en comfort. Van het ruimte terras met loungezetels tot de volledig uitgeruste keuken én tot de verbeelding spreekende speelhut met kabelbaan voor de kleinste gasten, hier voel je je thuis van zodra je de voordeur opent.

De ruime, lichte ruimtes omvatten onder meer een gezellige zithoek met houtkachel, een eettafel waaraan je midden in de natuur lijkt te dineren, een open keuken, badkamer en twee slaapkamers waarvan een met een stapelbed dat uitgebreid kan worden naar een slaapplek voor drie personen.

(Lees verder onder de foto’s.)

Boskot
Boskot
Vakantiehuis
Boskot

Van het prachtige uitzicht op de omliggende bossen, de betoverende lichtinval en het mooie interieur van dit onlangs gerenoveerde adresje kan je makkelijk een paar dagen genieten, maar voor wie toch wat meer afleiding wenst, voorzien de eigenaars nog tal van andere leuke zaken: opgemaakte bedden, gasbarbecue, gezelschapsspelletjes, gratis haardhout, een welkomstpakket, … noem maar op. Boskot mikt daarmee op gasten die op zoek zijn naar rust en herbronning.

Het Boskot ligt pal in de natuur, met tal van wandel- en fietspaden binnen handbereik. Landschap De Liereman in de Kempen, gelegen tussen Oud-Turnhout en Arendonk, is namelijk een van de oudste en grootste natuurgebieden van België. Je kan er dan ook makelijk urenlang genieten van bossen, heide, graslanden en vennen. De ideale getaway voor al wie op zoek is naar een vleugje groen.

Foto’s: © Boskot.

Zin om dit verborgen pareltje zelf te gaan ontdekken? Check dan zeker hun website. #stayjuned

Boskot
Boskot
vakantiehuis

Ontdek nog meer artikels over ...