We hoeven er geen doekjes om te winden: een online magazine dat het hoofdzakelijk over reizen en restaurants heeft, gaat door zwaar weer.
june. is altijd een beetje een uitzondering op die regel gebleven. Tijdens de eerste lockdown verdubbelden we onze cijfers zelfs, en dat ritme hield netjes aan tot ergens halverwege de maand november van vorig jaar, wanneer je plots genoeg bleek te hebben van al dat gereis en ge-eet. We don’t blame you. We hebben allemaal ergere kopzorgen dan de vakantiebestemming of het sterrenrestaurant. Maar we weten bij june. natuurlijk ook wel dat je na covid opnieuw gaat reizen. Misschien anders, maar toch. De goesting om andere mensen en culturen te ontdekken zal niet in één-twee-drie overgaan. En ik kan inmiddels het aantal mensen dat nu al op restaurant wil niet meer bijhouden. Dat wordt het nieuwe kappersbezoek over een maand of twee, neem het van me aan.

june. wil natuurlijk klaar zijn voor dat nieuwe nieuw. Want tja, normaal kunnen we het nu ook weer niet noemen. En daarom hebben we jouw mening nodig. We willen je, in alle anonimiteit en privacy beter leren kennen. We willen graag weten wat je van onze artikels vindt, onze video’s, wedstrijden, noem maar op. En we willen vooral horen hoe jij het ziet. Waarmee wij je in de toekomst kunnen verblijden. Intussen zijn we met zo’n 25.000. En nog vele duizenden op Facebook en Instagram. Moet dat meer zijn? Het mag. Maar we willen vooral kwaliteit blijven brengen. Dat verdien je na al die godganse dagen en weken en maanden in misère.

Welaan dan, hierna volgt een linkje naar ons lezersonderzoek. We hebben het zeer conservatief getimed, en het moet in vijf minuten te klaren zijn. Tenzij je ons een epistel wil schrijven, wat ook mag.

Hier ga je naar het lezersonderzoek.

Met grote dank!

Toni De Coninck
Je hoofdredacteur

lezersonderzoek

Ontdek nog meer artikels over ...