Op dit moment is al bijna 600 ha in België met wijnstokken aangeplant. Het is de verwachting dat dit cijfer de volgende jaren verder zal toenemen. Meer en meer wijnbouwers investeren in een wijnbeleving, waarbij moderne kelders en gastvrije ontvangruimtes worden gebouwd. Wijnbouw is stilaan een onderdeel van het grote en veelzijdige toeristische aanbod in ons land, zeker als je dat kunt combineren met een overnachting in de buurt of op het domein zelf, een restaurantbezoek en een fiets- of wandeltocht.

In het boek Wijnweekends in België stellen we 20 ambitieuze en hartelijke wijnbouwers aan je voor, in zeer diverse streken als de Westhoek, Haspengouw en zelfs het centrum van Antwerpen. Je krijgt alle tips voor een weekend in eigen land, de hotels, de bistro’s, de uitstappen in de natuur.

Hoe kun je het boek kopen?
Stuur een mailtje naar hey@june.be, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en mailadres en wij sturen je een mail terug met de betaalgegevens. Het boek kost 25 euro plus verzendkosten. Wil je het boek graag gesigneerd door beide auteurs? Vermeld het aub in je mail.

Toni De Coninck is hoofdredacteur van june.be en manager van the content crew. Met Bistro Belge (Uitgeverij Luster) schreef hij eerder al een boek over de nostalgie van authentieke Belgische restaurants.
Pieter Fraeyman was in 2018 sommelier van het jaar en selecteert de wijnen van restaurant Hertog Jan at Botanic in Antwerpen.
Het boek is uitgegeven bij Luster in Antwerpen.

Wijnweekends
Wijnweekends
Wijnweekends
Wijnweekends
Wijnweekends

Ontdek nog meer artikels over ...