Olha voert sinds enkele jaren hoofdzakelijk keramiek, lederwaren en ander ambachtswerk in uit Portugal. Soms met een knipoog, altijd weer perfect afgewerkt en uniek in zijn soort. Check de homepage van Tineke Wancour, je vindt er heel wat geschenkideeën en speciaal voor moederdag ook een aantal verwenpakketten. Eén van die pakketten (Amor Luso) kun je ook winnen. Hoe? Dat lees je op de Facebookpagina.
Meer info? http://www.olha.be/amorluso

Chef Bart Praet en partner Charlotte hebben ervaring in de keuken en tuin van de Hertog Jan-restaurants en openden een tijdje geleden feestzaal Salons Provoost. Na het begin van de crisis bleven ze niet bij de pakken zitten en startten ze ook een cateringservice. Voor moederdag stelden ze een heerlijke box samen voor maar 69 euro voor twee personen. Daarin zitten o.a. kaaskroketjes, Japans rundvlees, roodbaarsfilet Tom Kha Kai en een verfijnde citroencake. Levering in regio Oostende/Brugge.
Meer info? https://www.facebook.com/salonsprovoost/

Sommelier Stijn Van der Beken heeft een verleden bij het Hof Van Cleve, ’t Huis Van Lede en de Zwarten Engel, en begon onlangs met Voltei zelf bijzondere wijnen te importeren van kleinschalige biologische of biodynamische wijnbouwers. Hij stelde voor moederdag een verrassingspakket samen met één fles La Xefa, 2 prachtige Riedel kristalglazen, 1 doos Guimauves van Joost Arijs en een keramiek kommetje. Mooi en origineel geschenk voor €55.
Meer info? http://www.voltei.be/

Met zo’n sympathieke uitleg gaan wij meteen overstag voor The Chicken Farm

Nog zo’n mooi initiatief van een jong ondernemerskoppel, in het Mechelse. Liesje en Sander zijn normaal kok aan huis en bieden catering op maat. Je kunt ze zelfs inhuren voor een cocktailbar op locatie, maar nu dus voorlopig even niet. Hun take-away moederdagmenu leest overheerlijk, met to share pan con tomate, tataki van vis, rundstartaar, patatas bravas, buikspek, sardientjes, rabarbertaart en nog veel meer. Je kunt nu ook een Sharing Menu Special Edition voor 2 personen winnen.
Meer info? http://www.liesjeensander.com/

‘Mijn man kookt en onze vriend doet de verkoop, en ik blijf zo veel mogelijk thuis met de twee kinderen, heb zelf onze website gemaakt en post elke dag op social media en geef ‘les’ aan mijn jongens. Niet simpel allemaal maar wat een uitdaging en wat een leuke reacties van de mensen die komen kopen bij ons!’ Kijk, met zo’n sympathieke uitleg gaan wij meteen overstag voor The Chicken Farm, een geestige en goed bedachte manier om kip weer een ereplaats te geven op het menu. Mét speciale moederdaglevering in Antwerpen en de noordrand van ’t Stad.
Meer info? http://www.thechickenfarm.shop/

Ontdek nog meer artikels over ...