Giethoorn is een dorp in het noorden van Nederland dat bekend staat om zijn waterwegen en bruggetjes. In de volksmond is het daarom ook wel bekend als het ‘Hollandse Venetië’. NOVASOL Vakantiehuizen biedt in deze streek prachtige vakantiehuizen aan, zodat je in alle rust de omgeving kunt ontdekken.
Waterresort Bodelaeke ligt aan de rand van natuurgebied de Weerribben en is de ideale uitvalbasis voor een ontspannend weekend weg. Je kunt er varen, zeilen, vissen, zwemmen, wandelen, fietsen of gewoon heerlijk genieten op je eigen terras. Ook de kinderen zullen zich vermaken op het speelstrand met piratenschip. In de omgeving kun je de Hanzestad Zwolle bezoeken, je uitleven in Avonturenpark Hellendoorn of het natuurgebied betreden per fiets.

Je wint met andere woorden een weekendverblijf aan het water voor 6 personen

Doe mee & maak kans op een weekendverblijf van NOVASOL!
In samenwerking met NOVASOL zoeken we een vakantiehuizentester die het vakantiehuis grondig wil uittesten, foto’s wil maken en hier na afloop een reisverslag over schrijven. Je reportage verschijnt nadien op june.!
Je wint met andere woorden een weekendverblijf aan het water voor 6 personen (en max. twee honden) op waterresort Bodelaeke in Giethoorn in Nederland. Aangezien je in Nederland bent, moet je dit fietsland ook op de fiets ontdekken. Daarom mag je een dag de omgeving ontdekken per fiets en vergoeden wij de huur.

Voorwaarden

  • Het verblijf vindt plaats in het weekend van 27-30 september.
  • Bijkomende kosten zoals bedlinnen, verbruikskosten en eindschoonmaak zijn inbegrepen.
  • Een dag worden max. 6 fietsen vergoed om de omgeving te ontdekken.
  • De reis naar Giethoorn is op eigen kosten.

Wat moet je doen?
Meedoen is heel simpel! Het enige dat je hoeft te doen is antwoord te geven op de prijsvraag hieronder. Stuur het correcte antwoord naar hey@june.be. Deelnemen kan uiterlijk tot maandag 9 september om 23:59 uur.

Prijsvraag:
Wat hebben de vakantiehuizen op waterresort Bodelaeke die NOVASOL verhuurt in Giethoorn altijd met elkaar gemeen? Je vindt het antwoord op de website van NOVASOL.

  1. Ze hebben allemaal een sauna
  2. Ze hebben allemaal een aanlegsteiger
  3. Ze zijn allemaal huisdiervriendelijk
  4. Ze hebben allemaal twee badkamers

Over NOVASOL vakantiehuizen

NOVASOL Vakantiehuizen is de grootste aanbieder van vakantiehuizen in heel Europa. Met 50.000 vakantiehuizen in het aanbod zit er altijd wel een vakantiehuisje tussen dat bij je past. Deze liggen op unieke locaties, zowel aan de kust als in het binnenland. Een NOVASOL vakantiehuis is daarom het perfecte toevluchtsoord voor een vakantie vol onvergetelijke herinneringen.

Ontdek nog meer artikels over ...