– Op 19 februari publiceerden we een wedstrijd in samenwerking met de campervakanties van GoBoony. Je kon een weekendje met de camper winnen, als je daarbij je hond wou meenemen. We wachten nog steeds op de goedkeuring van de overheid want op dit moment geldt zoals je weet een verbod op niet-essentiële reizen. Nu weten we natuurlijk wel dat voor je trouwe viervoeter elke reis essentieel is, en dus heeft het lot uit de vele honderden inzendingen alvast een winnaar aangeduid. Voorlopig kun je reizen tijdens de paasvakantie, maar dat spreek je dan met GoBoony verder af. De winnaar is Inneke Haseldonckx, die deelnam via Instagram. Proficiat, Inneke, en pootje voor de hond Yoshi!

– Op 26 februari kon je een heel erg stylish en super duurzame reiskoffer winnen van NORTVI, een Amsterdams merk dat zachtjes aan ook de Belgische markt verovert. Ook deze actie verliep via onze social media-kanalen, en ook hier waagden in totaal meer dan 400 mensen hun kans. De Sand White Front Pocket handbagage wisselt straks van eigenaar en mag mee in de auto of het vliegtuig bij Caro Peeters, die ook deelnam via Instagram.

Proficiat, allebei, have fun en #stayjuned.

(Onze wedstrijden lopen via de website of via social media. Indien de prijs enkel wordt geschonken via social media, heb je de keuze tussen Instagram en Facebook. Een randomizer bepaalt welke naam uit de trommel tevoorschijn komt.)

Ontdek nog meer artikels over ...