Maak slim gebruik van de 24-uursregel

Eén huurdag staat in de wereld van autoverhuur altijd gelijk aan 24 uur. Maar hoe werkt dat precies? Reserveer je van 13:00 uur tot 13:00 uur de volgende dag, dan betaal je één huurdag. Maar huur je de auto tot 15:00 uur, dan betaal je een volledige huurdag extra, ook al huur je de auto maar twee uurtjes langer. Met die 24-uursregel kun je dus maar beter het maximale uit je autohuur halen.

Haal je huurauto contactloos op

Met de service Contactloos Ophalen van Sunny Cars haal je je autosleutel en het lokale huurcontract op via een automaat of met je smartphone. Er komt dus geen baliemedewerker meer aan te pas. Je checkt online in en hoeft hier ter plaatse geen tijd meer aan te besteden. Eenmaal je sleutels en huurcontract op zak, is het tijd om te genieten van de zorgeloze en onbeperkte kilometers.

Sla de wachtrij over

In het hoogseizoen kunnen de wachtrijen bij de autohuurbalies flink oplopen. Wil je niet in de wachtrij belanden maar net extra snel geholpen worden aan de balie? Kies dan voor de Fastlane service. Daarmee mag je de wachtrij overslaan en kun je sneller in je huurauto de vakantie tegemoet rijden.

© Sunny Cars
© Sunny Cars
Vergeet je creditcard niet

Zonder creditcard krijg je jouw huurauto helaas niet mee. Maar ook je rijbewijs is essentieel bij het ophalen van je huurauto. Zorg dus áltijd dat je zowel je rijbewijs als je creditcard bij je hebt om gedoe te voorkomen. Check, check, dubbelcheck! Heb je toch geen creditcard? Bij Sunny Cars kan je gelukkig ook een Geen Waarborg service reserveren. Handig!

Een extra bestuurder is altijd handig

Soms is het fijn om het autorijden te kunnen afwisselen met je reisgenoot. Zo kan je ook zelf onderweg even achteroverleunen en genieten van het uitzicht. Let bij het reserveren daarom op of een extra bestuurder bij de huursom is inbegrepen óf dat je een extra bestuurder kan toevoegen aan je reservering.

Reserveer op tijd

Vroeg boeken loont, en nu nog meer dan ooit. Er is namelijk een groot tekort aan huurauto’s en de vooruitzichten zijn dat deze schaarste voorlopig nog wel aanhoudt. Als gevolg van de coronacrisis hebben veel verhuurders hun vloot verkleind en door het tekort aan microchips én aluminium kunnen huurauto’s niet met dezelfde snelheid worden aangevuld, waardoor de schaarste zal aanhouden. Dit betekent dat de prijzen stijgen en er minder beschikbaarheid is. Wacht dus niet te lang met het reserveren van jouw huurauto voor de zomer van 2022. Zo ben jij er zeker van dat je jouw vakantiebestemming met een huurauto kunt verkennen. Bovendien krijg je bij Sunny Cars tot 31 maart 2022 bij elke reservering de Flexservice cadeau, zo kun je nog annuleren tot vier uur voor huuraanvang en blijf je dus flexibel tot op het allerlaatste moment.

Check zeker de website van Sunny Cars voor meer info en reservaties. Sunny Cars is bovendien trotse partner van de Best Adventure Story-categorie van de Belgian Travel Blog Awards die op 18 maart 2022 uitgereikt worden in Namen door Thx.agency (vroeger Sound of C). #btba2022 #stayjuned

 

 

© Sunny Cars

Ontdek nog meer artikels over ...