De statige herenwoning uit 1891 werd door gastvrouw Marie omgevormd tot een stijlvol boetiekhotel en telt zes al even elegante suites, verdeeld in drie types die elk vernoemd werden naar een Oostends icoon: Arno, Lucy en Marvin. Suite Arno pronkt met mooie molures en een ruim privéterras, Lucy baadt met haar hoge plafonds in natuurlijk licht en in Marvin ontsnap je helemaal aan de dagelijkse drukte op de hoogste etage van het hotel. Wat ze gemeen hebben is hun luxe en geslaagde mix van hedendaags comfort met authentieke charme.

(Lees verder onder de foto’s.)

Villa Ostinato
Villa Ostinato

En dit alles op slechts enkele minuten slenteren van het strand. Alle bezienswaardigheden van Oostende, musea en andere ontspanningsmogelijkheden liggen op wandelafstand van het hotel. Na het uitgebreide, dagverse ontbijt bij Villa Ostinato ben je dan ook helemaal klaar om de Stad aan Zee te verkennen.

Daarnaast herbergt dit nieuwe verblijf een stijlvol restaurant dat pronkt met heerlijke designelementen en nog verrukkelijkere Italiaans getinte gerechten. Een degustatiemenu van drie of vier gangen, een uitgebreide lunch of à la carte genieten – de keuze is aan jou. Ook een private dining room kan op aanvraag helemaal ter jouw beschikking gesteld worden voor een zakendiner of om intiem te tafelen. Een ding is zeker: Villa Ostinato is hét perfecte adresje voor een uitje aan zee met net dat tikkeltje meer!

Foto’s: © Villa Ostinato

Smaakt Villa Ostinato voor jou ook al naar meer? Check dan zeker hun website voor meer info over dit bijzondere Oostendse adresje. #stayjuned

 

Villa Ostinato
Villa Ostinato

Ontdek nog meer artikels over ...